Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Câștigă un album și o invitație dublă la concertul OCS din Control de pe 21 noiembrie Dan Teodorescu / TAXIPoze concert TAXI #20 la Sala Palatului pe 8 noiembrie 2019 INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Postmodern Jukebox
INFO CONCERT:
Neversea 2020

GOLAN a lansat single-ul "Lonely Nights" - AUDIO

Noul proiect muzical al lui Alex Burcea (ex-Mandinga) se numește Golan și prezintă cel de-al doilea single "Lonely Nights".
Golan

Golan

GOLAN este un nou proiect muzical ce a luat naștere în București. Acesta este format din Alex Burcea (ex-Mandinga), DJ Charlie și Ernersto, trei artiști care își îmbină cunoștiințele muzicale într-un melanj armonios. Folosind instrumente live, sample-uri și DJing, trioul creează o muzică eletronică abordată într-o manieră mai umană. Grupul s-a lansat ]n luna octombrie cu single-ul "L'agonia", iar acum prezintă cel de-al doilea single "Lonely Nights", produs de Mihai Ristea. Trupa GOLAN va putea fi ascultată live în Noaptea de Revelion, la Palatul Ghika. Pe DJ Charlie Boy The Rabbit King (Ștefan Cionănete) publicul îl cunoaște din Studio Martin, unde pune muzică constant. Un amator de evenimente underground, DJ Charilie se simte confortabil între subgenurile muzicii house.

GOLAN - "Lonely Nights"

Alex Burcea a părăsit formația Mandinga după 10 ani, în această vară. Acesta a declarat că este foarte mândru de întreaga perioadă petrecută în Mandinga, dar și-a dorit să se concentreze pe alte proiecte muzicale, unul dintre acestea fiind GOLAN.

Mandinga este trupa care mi-a alimentat adolescența și alături de care am crescut. Profesional vorbind, acest proiect mi-a adus satisfacție și realizări numeroase. Consider însă că am demonstrat tot ceea ce era de demonstrat în această formulă și îmi doresc să încerc și altceva, să explorez noi zone muzicale. Ultimul meu concert cu Mandinga a fost în Azerbaidjan, de Revelion. Nu au fost lacrimi, nici obiecții, ci doar "un gentlemen’s agreement", bazat pe respectul reciproc pe care ni-l purtăm. Rămân amintirile frumoase și realizările la care fiecare dintre noi și-a adus aportul. Doar că, de acum încolo, nu voi mai fi Alex de la Mandinga, a declarat artistul

Vizionează galeria foto, click pe poze pentru mărire/slideshow

Citește mai multe despre Golan
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Andra a lansat colindul "Sus, la poarta Raiului" - AUDIO

Andra le-a pregătit fanilor săi un cadou special de Craciun: artista a lansat colindul "Sus, la poarta Raiului", pe care...

Închide