Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Gogol Bordello a lansat un nou clip, "Lost Innocent World" - VIDEOCLIP

Gogol Bordello conitnua promovare albumului "Pura Vida Conspiracy", apărut în luna iulie 2013, și a lansat videoclipul "Lost Innocent World". Discul este produs de Andrew Scheps, cunoscut pentru colaborările cu Red Hot Chili Peppers și The Mars Volta.
Gogol Bordello

Gogol Bordello

Gogol Bordello a revenit în atenția fanilor cu un nou videoclip intitulat "Lost Innocent World". Acesta este al doilea extras de pe noul album al trupei, "Pura Vida Conspiracy", materialul fiind lansat pe 23 iulie 2013. Discul este produs de Andrew Scheps, cunoscut pentru colaborările cu Red Hot Chili Peppers și The Mars Volta.

Excentrici și cu un mix cultural imbatabil, Gogol Bordello transmit o bună-dispoziție contagioasă. Trupa este compusă dintr-un ucrainian, doi ruși, un israelian, un etiopian, un ecuadorian, un american, o chinezoaică scoțiană și o thailandeză americană. Rezultatul este o muzică tradițională țigănească cu acorduri de vioară, tobe, trompete, acordeon și saxofon, adică un punk-cabaret nebun și antrenant. "Pura Vida Conspiracy" vine după albumul "Trans-Continental Hustle", lansat pe 27 aprilie 2010. Acesta a fost cel mai bine cotat material al celor de la Gogol Bordello, piesa "Immigraniada" (We Comin’ Rougher) de pe album fiind promovată intens pe canalele radio de nișă din America și nu numai.

"Majoritatea oamenilor încearcă să-și țină lucrurile în cutii. Eu evit să fac asta. Mesajul din spatele acestui album este încercarea de a te cunoaște pe tine în afara barierelor societății și a naționalităților. Fiecare cultură e o mască utilă, dar până la urmă e doar o mască. Pentru a cunoaște omul din tine trebuie să treci de toate măștile. Petrecându-mi ultimii 5 ani în America Latină am realizat că nu voi putea fi niciodată argentinian sau brazilian, la fel cum nu voi fi niciodată ucrainean. Dacă există în tine acel spirit al umanității, nu te poți integra pur și simplu în alte culturi. Pentru a fi un adevărat cetățean al lumii trebuie să fii rupt de toate aceste categorii și culturi." - Eugene Hutz, vocalistul Gogol Bordello.

Gogol Bordello - "Lost Innocent World"

Tracklist "Pura Vida Conspiracy":

 1. We Rise Again
 2. Dig Deep Enough
 3. Malandrino
 4. Lost Innocent World
 5. Name Your Ship
 6. Rainbow
 7. Amen
 8. I Just Realized
 9. Gypsy Auto Pilot
 10. Hieroglyph
 11. John The Conqueror
 12. We Shall Sail

Citește mai multe despre Gogol Bordello
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Nwanda - "Poezie moartă" feat. Vlad Dobrescu - VIDEOCLIP

Nwanda are un nou videoclip, lansat de Ziua Națională a României. Intitulat "Poezie moartă", acesta poate fi urmărit pe InfoMusic.

Închide