Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Gogol Bordello a lansat un nou clip, "Lost Innocent World" - VIDEOCLIP

Gogol Bordello conitnua promovare albumului "Pura Vida Conspiracy", apărut în luna iulie 2013, și a lansat videoclipul "Lost Innocent World". Discul este produs de Andrew Scheps, cunoscut pentru colaborările cu Red Hot Chili Peppers și The Mars Volta.

Publicat

pe

Gogol Bordello
Gogol Bordello │ FOTO: www.sebastiankim.com

Gogol Bordello a revenit în atenția fanilor cu un nou videoclip intitulat "Lost Innocent World". Acesta este al doilea extras de pe noul album al trupei, "Pura Vida Conspiracy", materialul fiind lansat pe 23 iulie 2013. Discul este produs de Andrew Scheps, cunoscut pentru colaborările cu Red Hot Chili Peppers și The Mars Volta.

Excentrici și cu un mix cultural imbatabil, Gogol Bordello transmit o bună-dispoziție contagioasă. Trupa este compusă dintr-un ucrainian, doi ruși, un israelian, un etiopian, un ecuadorian, un american, o chinezoaică scoțiană și o thailandeză americană. Rezultatul este o muzică tradițională țigănească cu acorduri de vioară, tobe, trompete, acordeon și saxofon, adică un punk-cabaret nebun și antrenant. "Pura Vida Conspiracy" vine după albumul "Trans-Continental Hustle", lansat pe 27 aprilie 2010. Acesta a fost cel mai bine cotat material al celor de la Gogol Bordello, piesa "Immigraniada" (We Comin’ Rougher) de pe album fiind promovată intens pe canalele radio de nișă din America și nu numai.

"Majoritatea oamenilor încearcă să-și țină lucrurile în cutii. Eu evit să fac asta. Mesajul din spatele acestui album este încercarea de a te cunoaște pe tine în afara barierelor societății și a naționalităților. Fiecare cultură e o mască utilă, dar până la urmă e doar o mască. Pentru a cunoaște omul din tine trebuie să treci de toate măștile. Petrecându-mi ultimii 5 ani în America Latină am realizat că nu voi putea fi niciodată argentinian sau brazilian, la fel cum nu voi fi niciodată ucrainean. Dacă există în tine acel spirit al umanității, nu te poți integra pur și simplu în alte culturi. Pentru a fi un adevărat cetățean al lumii trebuie să fii rupt de toate aceste categorii și culturi." - Eugene Hutz, vocalistul Gogol Bordello.

Gogol Bordello - "Lost Innocent World"

Tracklist "Pura Vida Conspiracy":

 1. We Rise Again
 2. Dig Deep Enough
 3. Malandrino
 4. Lost Innocent World
 5. Name Your Ship
 6. Rainbow
 7. Amen
 8. I Just Realized
 9. Gypsy Auto Pilot
 10. Hieroglyph
 11. John The Conqueror
 12. We Shall Sail
PUBLICITATE
Comentează

Concerte & turnee

Gogol Bordello concertează la București în iunie 2021

Gogol Bordello revine în 2021 în România. Pe 30 iunie, trupa concertează la Arenele Romane din București. Primele 200 de bilete din fiecare categorie au prețuri promoționale.

Publicat

pe

Eugene Hutz, vocalistul Gogol Bordello
Eugene Hutz, vocalistul Gogol Bordello │ FOTO: Captură YouTube

Gogol Bordello este un proiect multinațional a cărui baze au fost puse în 1999 în Manhattan. Stilul abordat de formație este definit ca punk, însă având influențe din diferite arii muzicale precum dub, polka, folk sau muzica specifica comunităților rromani. Probabil cel mai cunoscut stil atribuit lor este cel gypsy punk, din componența trupei făcând parte 8 artiști din țări precum Ucraina, Rusia, Etiopia, Ecuador și Statele Unite. În discografie, formația are 7 albume, cel mai recent fiind "Seekers and Finders" din 2017.

Eugene Hutz: "Focusul meu a fost mereu pe a experimenta"

"Oamenii cred că explorezi lumea cu ultimul model de telefon în mână", zice Eugene Hutz, solistul trupei. "Asta este fix antiteza modului de viață Gogol Bordello. Nicunul dintre cântecele noastre nu au au avut ca inspirație o știre sau o improvizație în studio. Focusul meu a fost mereu pe a experimenta, a primi informațiile care să mă inspire direct de la sursă, pentru a le transmite direct oamenilor într-o celebrare comunală prin muzică."

Formația Gogol Bordello este cunoscută și pentru muzica de film, piese sau fragmente de piese semnate Gogol Bordello putând fi auzite în filme precum 'Hotel Transylvania 3', 'Wristcutters: A Love Story' sau în seriale ca Fargo sau The Thick. Piese precum "Start wearing purple","Wonderlust King","Pala Tute","Immigraniada","Immigrant punk" sau chiar "Madagascar Roumania", piesa cu versuri și în limba romană, vor fi auzite pe 30 iunie 2021 la Arenele Romane.

Prețuri bilete la concertul Gogol Bordello de la Arenele Romane:

 • Premium (cu loc) - 199 lei în earlybird, 219 lei în presale și 250 lei la intrare
 • Teren (fără loc, în fața scenei) - 149 lei în earlybird, 169 în presale și 200 lei la intrare
 • Acces General (cu loc) - 109 lei în earlybird, 129 lei în presale și 150 lei la intrare

Perioada earlybird este limitată la primele 200 de bilete din fiecare categorie. La prețul tuturor biletelor comandate în earlybird și presale se adaugă comisionul de emitere bilet de 10 lei.

Copiii sub 2 ani au acces gratuit doar în zona Teren (nu și pe scaune) și însoțiți de un adult posesor de bilet valabil.

Citește în continuare

Trending