Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Poze concert Deep Purple la Cluj-Napoca - 2019 Laura Bretan intervievată de InfoMusic pe 3 decembrie 2019Cu gândul la 2020, Laura Bretan vorbește despre majorat, viitorul album și un turneu extins INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen
INFO CONCERT:
Celine Dion

Finaliștii de la Vocea României: Adrian Nour, Sânziana, Mihai Chițu și Marius Marin

Finala concursului de talente muzicale Vocea României se va da între Adrian Nour (din echipa Smiley), Mihai Chițu (din echipa Brenciu), Marius Marin (din echipa Loredana) și Sânziana Niculae (echipa Moga). Cei patru au fost preferații publicului din emisiunea live de pe 21 decembrie.
Finaliștii de la Vocea României

Finaliștii de la Vocea României

Cel de-al treilea sezon Vocea României se apropie de sfârșit. Semifinala de sâmbătă seara i-a readus pe scenă pe Claudia Iuga și Adrian Nour (din echipa Smiley), Mihai Chițu și Ana Maria Mirică (din echipa Brenciu), Marius Marin și Muneer Al Obeidii (din echipa Loredanei) și pe Sânziana Niculae și Jovana Milovanovic (din echipa Moga). Fiecare semifinalist a interpretat câte două melodii, printre care un colind sau cântec de sezon.

Melodiile interpretate în semifinala Vocea României:

 1. Claudia Iuga - "Milioane"
 2. Jovana Milovanovic - "Oh, Holy Night"
 3. Ana Maria Mirică - "New York, New York" - Impresii & Video
 4. Muneer - "Sanie cu zurgălăi"
 5. Adrian Nour - "Joy to the World" - Impresii
 6. Sânziana Niculae - "Santa Claus Is Coming to Town" - Impresii
 7. Mihai Chițu - "La Viflaim colo-n jos" - Impresii & Video
 8. Marius Marin - "It's Not Unusual"
 9. Claudia Iuga - "We Don't Need Another Hero"
 10. Jovana Milovanovic - "Bleeding Love"
 11. Ana Maria Mirică -  "Vis de Crăciun" - Impresii
 12. Muneer - "Talk Dirty To Me"
 13. Adrian Nour - "The Blower's Daughter" - Impresii & Video
 14. Sânziana Niculae - "Georgia On My Mind" - Impresii & Video
 15. Mihai Chițu - "Delilah" - Impresii
 16. Marius Marin - "Everybody Loves Somebody"

În debutul emisiunii, Loredana și Carla's Dreams au cântat piesa "Lumea Ta", marcând lansarea videoclipului oficial. Ulterior, în pauza de televot, Liviu Teodorescu a interpretat melodia "N-o s-o uit niciodată". La momentul adevărului, după încheierea votării, fiecare antrenor și-a inutilizat votul, lăsând publicul să decidă finaliștii de la Vocea României. Doar Pavel Bartoș a întârziat rezultatele, încercând să tensioneze așteptarea. Astfel, în echipa lui Smiley, Adrian Nour a obținut 67% din voturi, Mihai Chițu strângând același procent în tabăra lui Brenciu. Sânziana Niculae a obținut 63% în echipa lui Moga, iar Marius Marin a fost încă o dată reconfirmat ca favorit printre concurenții Loredanei Groza, impunându-se în fața lui Muneer cu 64%. Cei patru aleși vor evolua în finala de pe 26 decembrie 2013.

Claudia Iuga, concurentul fără carieră în show-biz
cu cea mai bună performanță din concurs

Claudia Iuga în semifinala Vocea României

Claudia Iuga în semifinala Vocea României

Revenind la interpretări, Claudia Iuga a fost cea care a deschis semifinala din 21 decembrie, oferindu-ne piesa de sezon cântată de Nicola - "Milioane". Polițista care în primul live a strâns cele mai multe voturi cu interpretarea "Hot Stuff" (Donna Summer) nu a mai transmis aceeași energie cu care ne-a obișnuit. Focul n-a ars la fel de tare nici pe cea de-a doua piesă "We Don't Need Another Hero" (Tina Turner), încheindu-i în oglindă traseul început la audiții cu "I Need a Hero" (Bonnie Tyler). De data aceasta, solista a fost statică, transmițând vizual impresia unui moment dezamorsat. Claudia a reușit însă cea mai mare demonstrație de la Vocea României ca participant fără vreo carieră în show-biz. Vocea i-a justificat traseul, pe parcursul căruia putem urmări o transformare incredibilă.

Adrian Nour revine pe prima poziție și intră în finală

Adrian Nour în semifinala Vocea României

Adrian Nour în semifinala Vocea României

Adrian Nour s-a luptat până acum cu Claudia Iuga în preferințele publicului. Smiley n-a intervenit în favoarea vreunuia, ci doar a avut grija ca preferații să rămână în concurs. A riscat prin eliminarea Stellei Anița, dar semifinala i-a confirmat alegerea. Adrian Nour a cântat "Joy to the World" și "The Blower's Daughter", două piese diferite - una plină de bucurie, cealaltă dominată de melancolie. Puteți citi pe larg impresii despre aceste momente și revedea înregistrarea punctului culminant.

Loredana rămâne fără "lumină", dar cu o voce ruptă din filme

Marius Marin a fost preferatul publicul în cele mai multe ediții live. Chiar și așa, "Gerald Butler de România" a ajuns să fie considerat preferatul Loredanei. Solistul originar din Slobozia a demonstrat însă că-și merită locul în finală prin valoarea vocii și prin carismă. I-am spus "vocea ruptă din filme", devreme ce calitățile sale vocale (de altfel, deosebite) au aportul de imagine conferit de asemănarea cu actorul mai sus amintit.

Muneer a interpretat "Sanie cu zurgălăi" în semifinala Vocea României

Muneer a interpretat "Sanie cu zurgălăi" în semifinala Vocea României

Muneer Al Obeidii, arabul din Abu-Dhabi devenit doctor în România și-a încheiat traseul în competiția de la ProTV. Salvat de fiecare dată de Loredana (uneori în detrimentul unei voci mai populare), Muneer nu a reușit să treacă în finală nici cu "Sania cu zurgălăi". Interpretarea lui în limba română este lăudabilă, constituind un moment interesant, de atracție, al emisiunii.

Mihai Chițu, posibila Voce a sezonului

Mihai Chițu, în semifinala Vocea României

Mihai Chițu, în semifinala Vocea României

Mihai Chițu și Ana Maria Mirică au luptat cot la cot, dar cu arme diferite. Dacă Ana Maria a continuat cu mixul de cabaret, dans și interpretare, Mihai Chițu a convins (mai mult) prin vocea sa caldă și carisma unui om simplu, dar valoros. Când l-a salvat de la duelul cu Ruxandra Măcărescu, Horia Brenciu a spus despre Mihai că este concurentul cu care are mai multe șanse să se apropie de titlul Vocea României. Semifinala din 21 decembrie i-a dat încă o dată dreptate. Adevărul este că solistul, care în trecut a colaborat cu Direcția 5, emoționează foarte ușor audiența. Citește mai multe despre evoluția lui Mihai Chițu în semifinală și urmărește înregistrarea video.

Sânziana Niculae - atitudinea ce i-a lipsit Jovanei Milovanovic

Sânziana Niculae în semifinala Vocea României

Sânziana Niculae în semifinala Vocea României

Marius Moga a mers mai departe cu cei mai tineri concurenți: Jovana și Sânziana. Prin formatul său, compozitorul a căutat vocile pe care să le poată forma și eventual, lansa. Jovana Milovanovic, concurenta pe jumătate româncă, pe jumătate sârboaică, a părăsit competiția Vocea României. Frumoasă, cu o voce deosebită și clară, Jovana a fost salvată până acum de antrenor. I-a lipsit sau nu și-a arătat personalitatea, fără de care performanțele vocale rămân impersonale, fără priză la public. De cealaltă parte, Sânziana a fost un foc viu. Alături de talentul vocal, naturalețea și personalitatea i-au adus voturile pentru finală. Citește mai multe despre interpretările Sânzianei Niculae.

Semifinala Vocea României a atins un rating de 9 puncte la nivelul întregii țări și un market share de 20,3%. ProTV a fost lider la nivelul publicului din mediul urban, cu o medie de 9,5 puncte de rating și 21,6% cota de piață. Finala Vocea României va avea loc pe 26 decembrie 2013, începând de la ora 20.30.

Participă la sondajul InfoMusic

Cine vrei să câștige Vocea României?

 • Sânziana Niculae (38%, 317 Voturi)
 • Mihai Chițu (21%, 178 Voturi)
 • Adrian Nour (21%, 175 Voturi)
 • Marius Marin (19%, 158 Voturi)

Total Voturi: 828

Fii la curent cu evoluția concursului Vocea României, citind știrile InfoMusic.ro.

Citește mai multe despre Adrian NourHoria BrenciuLoredana GrozaMarius MarinMarius MogaMihai ChițuSmiley
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Adrian Nour aduce bucuria și melancolia la Vocea României - VIDEO

Adrian Nour, concurentul din echipa Smiley, a interpretat "Joy to the world" și "The Blower's Daughter" în semifinala Vocea României....

Închide