Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii INFO CONCERT:
James Arthur
David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Fără Zahăr - "Diesel", videoclip nou despre "o mașină ca-n filme"

Fără Zahăr a lansat un nou videoclip. Speculând cu mult umor unul dintre brandurile de țară cu care nu ne mândrim, trupa ne vorbește în piesa "Diesel" despre "o mașină ca-n filme".
Fără Zahăr -

Fără Zahăr - "Diesel (videoclip nou)

"Ci maşină-i asta, uăi?", întreabă Fără Zahăr în noul videoclip "Diesel". Cu multă atenție la detalii, contextul în care este pusă această întrebare devine extrem de realist. Asemenea scenariului din filmul "Moartea domnului Lăzărescu", povestea primește aplauze pentru modul în care a fost spusă, lăsând totodată un gust amar odată ce o confrunți cu realitatea și observi că replicile ar putea fi incluse într-un reportaj, realizat pentru buletinul de știri de la ora 5.

În noul videoclip "Diesel" ni se prezintă așa-zișii împătimiți de branduri de mașini, dar care de cele mai multe ori nu știu ce este o mașină de marcă. Povestea este spusă cu mult sarcasm și ironie, făcându-ne părtași la un scenariu destul de des întâlnit în viața de zi cu zi. Încă o dată, Fără Zahăr ne arată că stereotipurile românești sunt un izvor nesecat de inspirație și că niciodată nu e prea târziu să "faci haz de necaz" .

Fără Zahăr - "Diesel"

Recent,  Fără Zahăr și Țapinarii au lansat videoclipul piesei "The MF Song", în care sunt parodiate diferite personaje publice și emisiuni, dar și Vama Veche. Alături de artiști în videoclip îi mai vedem pe cei de la Sector 7Dragoș PătraruTeo (Club 99), Costel (club 99), George Bonea (Just Another Lie, Academia Cațavencu) și Cosmin Natanțicu.

În această vară cei de la Fără Zahăr au făcut senzație cu single-ul "Smile", în care îl parodiază pe Smiley. Melodia pamflet, cu refren în limba engleză și strofe în graiul moldovenesc, l-a cucerit inclusiv pe Smiley care nu a ezitat să dea share la videoclip pe pagina sa de Facebook.

Citește mai multe despre Fără Zahăr
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Hituri 2013 - Top Spotify

Macklemore & Ryan Lewis conduc topul Spotify al celor mai populare piese din 2013 cu single-ul "Can't Hold Us". Pe...

Închide