Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Fără Zahăr - "Diesel", videoclip nou despre "o mașină ca-n filme"

Fără Zahăr a lansat un nou videoclip. Speculând cu mult umor unul dintre brandurile de țară cu care nu ne mândrim, trupa ne vorbește în piesa "Diesel" despre "o mașină ca-n filme".

Publicat

pe

Fără Zahăr - "Diesel (videoclip nou)
Fără Zahăr - "Diesel (videoclip nou)

"Ci maşină-i asta, uăi?", întreabă Fără Zahăr în noul videoclip "Diesel". Cu multă atenție la detalii, contextul în care este pusă această întrebare devine extrem de realist. Asemenea scenariului din filmul "Moartea domnului Lăzărescu", povestea primește aplauze pentru modul în care a fost spusă, lăsând totodată un gust amar odată ce o confrunți cu realitatea și observi că replicile ar putea fi incluse într-un reportaj, realizat pentru buletinul de știri de la ora 5.

În noul videoclip "Diesel" ni se prezintă așa-zișii împătimiți de branduri de mașini, dar care de cele mai multe ori nu știu ce este o mașină de marcă. Povestea este spusă cu mult sarcasm și ironie, făcându-ne părtași la un scenariu destul de des întâlnit în viața de zi cu zi. Încă o dată, Fără Zahăr ne arată că stereotipurile românești sunt un izvor nesecat de inspirație și că niciodată nu e prea târziu să "faci haz de necaz" .

Fără Zahăr - "Diesel"

Recent,  Fără Zahăr și Țapinarii au lansat videoclipul piesei "The MF Song", în care sunt parodiate diferite personaje publice și emisiuni, dar și Vama Veche. Alături de artiști în videoclip îi mai vedem pe cei de la Sector 7Dragoș PătraruTeo (Club 99), Costel (club 99), George Bonea (Just Another Lie, Academia Cațavencu) și Cosmin Natanțicu.

În această vară cei de la Fără Zahăr au făcut senzație cu single-ul "Smile", în care îl parodiază pe Smiley. Melodia pamflet, cu refren în limba engleză și strofe în graiul moldovenesc, l-a cucerit inclusiv pe Smiley care nu a ezitat să dea share la videoclip pe pagina sa de Facebook.

Trending