Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia Cum ar arăta un concert Bike-InConcertele Bike-In ar putea fi o variantă mai bună în reluarea activității concertistice, spun experții INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

"Dream A Little Dream" alături de Robbie Williams - VIDEOCLIP

Robbie Williams a dezvăluit videoclipul piesei "Dream A Little Dream", un cover după cunoscuta melodie compusă de Fabian Andre și Wilbur Schwandt în 1931. Clipul recreează contextul unui program televizat de sărbători, în care Robbie Williams este gazda unui show interactiv.
Robbie Williams -

Robbie Williams - "Dream a Little Dream" (secvență videoclip)

Robbie Williams ne transmite "Sărbători fericite!" în noul videoclip "Dream A Little Dream". Filmat într-un cadru festiv, care să surprindă căldura unui show retro realizat cu ocazia Crăciunului, clipul pune în valoare carisma artistului britanic. Înconjurat de tinere crăciunițe, copii și invitați, Robbie Williams este o gazdă a unei emisiuni fictive în care umorul este transmis cu naturalețe.

"Dream A Little Dream" este cel de-al doilea single extras de pe albumul "Swings Both Ways" și va fi lansat oficial pe 15 decembrie. În varianta inclusă pe disc, piesa este interpretată în duet cu Lily Allen.

"Swings Both Ways" este cel de-al 10-lea material de studio al lui Robbie Williams. Albumul apărut pe piață pe 15 noiembrie 2013 a debutat pe primul loc în topurile din UK, Austria, Croația, Elveția și Germania, întegistrând vânzări de peste 100 de mii de copii în doar prima săptămână. Pentru acest disc Robbie a colaborat cu producătorul și bunul său prieten Guy Chambers, cu care lucrează încă din 2002. Albumul include duete cu Lily Allen, Olly Murs, Rufus Wainwright, Kelly Clarkson și Michael Buble.

Tracklist "Swings Both Ways" - Robbie Williams

 1. "Shine My Shoes"
 2. "Go Gentle"
 3. "I Wan'na Be Like You" (featuring Olly Murs)
 4. "Swing Supreme"
 5. "Swings Both Ways" (featuring Rufus Wainwright)
 6. "Dream a Little Dream" (featuring Lily Allen)
 7. "Soda Pop" (featuring Michael Bublé)
 8. "Snowblind"
 9. "Puttin' on the Ritz"
 10. "Little Green Apples" (featuring Kelly Clarkson)
 11. "Minnie the Moocher"
 12. "If I Only Had a Brain"
 13. "No One Likes a Fat Pop Star"

"Swings Both Ways" - Deluxe edition bonus tracks

 1.  "Where There's Muck"
 2. "16 Tons"
 3. "Wedding Bells"

Robbie Williams - "Dream A Little Dream"

Citește mai multe despre Robbie Williams
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Lady Gaga a dezvăluit păpușile "Gagadoll" realizate în Japonia

Primele păpuși "Gagadoll" au fost prezentate la Tokyo. Lady Gaga este de mândră de prototipurile create după chipul și asemănarea...

Închide