Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Diesel, trupa lui Sorin Dănescu, a lansat "Absolvent" - LYRIC VIDEO

Formația Diesel a dezvăluit un lyric video pentru noul single "Abdsolvent", pe care îl puteți urmări pe InfoMusic. Trupa lui Sorin Dănescu (ex-Vița de Vie) va beneficia curând și de un videoclip inedit.

Publicat

pe

Diesel, 2013
Diesel, 2013 │ FOTO: Mihai Ion

În vara lui 2012, Sorin Dănescu a părăsit formația Vița de Vie, pe care înființat-o în urmă cu 15 ani. Întrucât nu a putut să stea mult timp departe de muzică, acesta a pus bazele grupului Diesel. În căutarea noilor membrii, Sorin Dănescu s-a ghidat în primul rând după caracterul uman, apoi după criteriile muzicale.

Eu nu pot funcționa fără prietenia și uniunea, ca să nu spun neapărat loialitatea unei formații în jurul meu. În clipa în care am cerut treaba asta și multe altele formației Vița de Vie, am decis că am două opțiuni: fie să mă impun, să o reglementez, fie să plec pentru că nu pot funcționa altfel. Nu sunt implicat în muzică pentru a face bani, sunt cu siguranță implicat în muzică pentru a mă exprima. Da, probabil că, inconștient, am căutat pentru noua formație oameni onești, dintr-o bucată – cum este expresia, și oameni pe care să-i simt la un moment dat bucuroși de ceea ce li se întâmplă, nu oameni pe care să-i simt blazați. Cunosc foarte multe formații în care s-a ajuns ca membrii să nu se mai salute între ei sau să se împartă în găști, a declarat Sorin Dănescu într-un interviu exclusiv InfoMusic.

Trupa promovează noul single "Absolvent", produs în studiourile HaHaHa Production și lansat alături de MediaPro Music. Melodia îi este dedicată lui Florian Pittiș și va fi inclusă pe albumul de debut. În plus, grupul lucrează la un videoclip inedit, pe care îl vom vedea foarte curând.

"Absolvent" este o piesă în care fiecare se regăsește ușor. Ne schimbăm. Cu toții. Imperceptibil. Nu repede. Nu este nici bine, nici rău. E altfel. Pașii sunt aceiași, doar drumul e diferit.

În anii '80 eram un oaspete periodic în casa lui (Florian Pittiș) și vizionam casete video cu Woodstock. Era o oază de cultură rock în acea vreme. În anii '90 am reușit să ne certăm și vreme de 2 ani nu am vorbit deloc. A fost vina mea și deși ne-am împăcat cațiva ani mai târziu, nu am apucat niciodată să-i cer iertare..., a spus Sorin Dănescu.

LYRIC VIDEO: Diesel - "Absolvent"

Trending