Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia Cum ar arăta un concert Bike-InConcertele Bike-In ar putea fi o variantă mai bună în reluarea activității concertistice, spun experții INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

Denisa Moșincat, direct pe inima audienței la Vocea României

Denisa Moșincat a interpretat piesa "Iartă" a Mihaelei Runceanu la Vocea României în primul live al sezonului 3. Vezi momentul și reacțiile antrenorilor.
Denisa Moșincat a interpretat piesa Iartă a Mihaelei Runceanu pe 1 decembrie la Vocea României

Denisa Moșincat a interpretat piesa Iartă a Mihaelei Runceanu pe 1 decembrie la Vocea României

Denisa Moșincat a oferit un moment la fel de emoționant ca și cel al Alinei Dorobanțu. Interpretările în limba română au aportul versurilor care inevitabil pătrund mai adânc audiența, o sensibilizează și o pun în rezonanță cu mesajul unei piese bine alese. Este nevoie bineînțeles de o voce capabilă să pornească angrenajul. Denisa a demonstrat că e capabilă să lucreze direct pe inima deschisă a spectatorilor. Dacă începutul risca să nască indiferență, din fericire piesa a prins emoția glasului Denisei, exploatat la potențialul maxim către final. Melodia regretatei Mihaela Runceanu - "Iartă" a fost tratată cu sensiblitatea necesară.

Vezi rezultatele primului live Vocea României 2013: Concurenții care merg mai departe

Denisa Moșincat are 22 de ani și face parte din echipa lui Horia Brenciu la Vocea României.  A depășit confruntarea cu Ana-Maria Bucșă pe "La La La" (Naughty Boy), fiind aleasă de Horia pentru sinceritatea vocii: "Denisa are un fel de a trăi și a cânta care te unge pe inimă. Este suavă și deschisă și sinceră precum îi este vocea". Nu a reușit să o convingă atunci pe Loredana ("Nu m-a dat pe spate la confruntări"), dar diva a redescoperit-o la live-ul de pe 1 decembrie: "În sfârșit, o piesă pe măsura voci tale. Am descoperit o nouă Denisa."

Melodia "Iartă" (Mihaela Runceanu) a avut priză inclusiv la publicul din sală, interpretarea a magnetizat audiența. "Ai o voce puternică și ai dozat frumos și ai crescut. Foarte bine, bravo, mi-a plăcut", i-a spus Marius Moga. Smiley a fost de-a dreptul mișcat: "Îmi place foarte mult piesa asta și ai reușit să îmi faci pielea de găină. Astă e semn că mi-a plcut. Nu m-a convins începutul, dar faptul că ai reușit să mă emoționezi îmi spune că mi-ai plăcut. Ai abilitatea asta și atunci însemană că trebuie să te auzim mai des."

"Anul acesta este cel mai greu an pentru mine. În echipa mea sunt voci foarte bune", a declarat Horia Brenciu. "Prima dată ai primit piesa asta foarte reticentă. A reușit să mă emoționeze foarte puternic, îți mulțumesc pentru asta. Tu ești Vocea României", i-a spus el Denisei Moșincat. Tânăra de 22 de ani are concurență serioasă chiar în echipa sa, Ana Maria Mirică revenind în fața publicului cu un nou moment captivant.

Fii la curent cu evoluția concursului Vocea României citind știrile InfoMusic.ro.

Citește mai multe despre Horia BrenciuLoredana GrozaMarius MogaSmiley
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Alina Dorobanțu emoționează la Vocea României cu Lie Ciocârlie

Alina Dorobanțu a interpretat piesa Lie Ciocarlie la Vocea României în primul live al sezonului 3. Vezi momentul și reacțiile...

Închide