Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Fall in Love Festival 2019
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
Laura Bretan, interviu InfoMusic 2019Cerbul de Aur 2019: Laura Bretan, Ester Peony și Olivier Kaye pregătesc un moment special Poze concert Metallica pe Arena Națională pe 14 august 2019 INFO CONCERT:
Evanescence
INFO CONCERT:
We Love Retro 2019 București

Daft Punk va cânta la Premiile Grammy 2014

Daft Punk a revenit anul acesta cu albumul "Random Access Memories", primul din ultimii 8 ani. Materialul s-a bucurat de un succes enorm, iar despre hitul "Get Lucky" feat. Pharrell nu mai este nevoie să spunem ceva. Însă, duo-ul francez nu a revenit și pe scenă, astfel că momentul live de la Premiile Grammy 2014 este așteptat cu mare entuziasm de către fani.

Daft Punk

Thomas Bangalter și Guy-Manuel de Homem-Christo vor prezenta live pentru prima dată albumul "Random Access Memories", la Premiile Grammy 2014. Evenimentul se desfășoară la început de an, pe 26 ianuarie, la Staples Centre din Los Angeles. În plus, duo-ul se bucură de 5 nominalizări, inclusiv la categoria Albumul Anului. Ultima dată când Daft Punk a apărut pe scena Premiilor Grammy a fost în 2008, când au cântat împreună cu Kanye West melodia "Stronger".

Am aflat că au fost încântați să vorbească cu noi despre o prestație live, întrucât au fost foarte fericiți de modul în care am colaborat când au cântat cu Kanye în 2008. Am discutat timp de câteva luni, iar într-un final au acceptat să participe la ceremonia de anul viitor, a declarat Ken Ehrlich (Producător executiv Premiile Grammy) pentru Revista Rolling Stone.

În 2014, Premiile Grammy ajung la cea de-a 56-a ediție. Printre artiștii nominalizați se numără senzația de 17 ani, Lorde, James Blake, Jay-Z, Eminem, Katy Perry, Justin Timberlake, Imagine Dragons, Black Sabbath, David Bowie, Bruno Mars și Lana Del Rey - Vezi lista completă. La începutul lunii decembrie, Daft Punk a lansat videoclipul single-ului "Instant Crush" feat. Julian Casablancas, solistul trupei The Strokes. Albumul "Random Access Memories" este un tribut adus muzicii americane de la sfârșitul anilor '70 și începutul anilor '80, fiind inspirat în special din soundurile ce au fost populare în Los Angeles. Spre deosebire de materialele precedente, Daft Punk a lucrat cu instrumentiști de studio pentru înregistrarea pieselor. 

Kanye West feat. Daft Punk - "Stronger" Live Grammy Awards 2008

Citește mai multe despre Daft Punk
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Simon Cowell o vrea pe Miley Cyrus în juriul X Factor

Simon Cowell crede că Miley Cyrus ar fi un jurat excelent în cadrul emisiunii X Factor. Ideea de a o...

Închide