Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
Laura Bretan, interviu InfoMusic 2019Cerbul de Aur 2019: Laura Bretan, Ester Peony și Olivier Kaye pregătesc un moment special Poze concert Metallica pe Arena Națională pe 14 august 2019 INFO CONCERT:
Fall in Love Festival 2019
INFO CONCERT:
Evanescence
INFO CONCERT:
We Love Retro 2019 București

Daft Punk lansează clipul "Instant Crush" cu Julian Casablancas (The Strokes) - PREVIEW

Daft Punk a dezvăluit un preview din videoclipul "Instant Crush". Noul single este cântat în colaborare cu Julian Casablancas, solistul trupei The Strokes.
Daft Punk feat. Julian Casablancas -

Daft Punk feat. Julian Casablancas - "Instant Crush"

UPDATE: La o zi de la prezentarea unui preview, duo-ul francez Daft Punk a lansat videoclipul single-ului "Instant Crush" feat. Julian Casablancas.

Daft Punk a filmat videoclipul noulu single, "Instant Crush", și a dezvăluit un preview, în premieră la o emisiune matinală din Franța. În secvențele prezentate îl vedem pe Julian Casablancas îmbrăcat într-un costum militar, în stilul lui Napoleon. Colaborarea dintre duo și solistul de la The Strokes este extrasul cu numărul 5 de pe albumul "Random Access Memories".

Apărut în luna mai a acestui an, este cel mai de succes material al grupului, de până acum."Random Access Memories" este un tribut adus muzicii americane de la sfârșitul anilor '70 și începutul anilor '80, fiind inspirată în special din soundurile ce au fost populare în Los Angeles. Spre deosebire de discurile din trecut, de această dată Daft Punk a decis să lucreze cu instrumentiști de studio pentru înregistrarea pieselor. Single-ul care s-a bucurat de cel mai mare succes este "Get Lucky" feat. Pharrell Williams. Acesta a ajuns numărul 1 în peste 32 de țări și s-a vândut în peste 7 milioane de exemplare, în întreaga lume. În plus, piesa a dat naștere unor numeroase versiuni de cover-uri și parodii, devenind unul hiturile anului 2013. În afară de Julian Casablancas și Pharrell Williams, discul mai include colaborări cu nume precum Nile Rodgers, Bear, Todd Edwards, DJ Falcon, Chilly Gonzales, Giorgio Moroder și Paul Williams.

Daft Punk feat. Julian Casablancas - "Instant Crush"

PREVIEW: Daft Punk feat. Julian Casablancas - "Instant Crush"

Citește mai multe despre Daft PunkJulian Casablancas
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Bere Gratis a lansat - "O lume nebună" feat. Zhao - VIDEOCLIP

Bere Gratis prezintă un nou single, o colaborare inedită cu rapperul Zhao. Piesa se intitulează "O lume nebună" și beneficiază...

Închide