Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Corina a lansat clipul "Miss Boboc" - VIDEOCLIP

Cel mai nou single al Corinei, "Miss Boboc", se bucură în sfârșit și de un videoclip, pe care îl puteți urmări pe InfoMusic.

Publicat

pe

Secvență videoclip Corina - "Miss Boboc"
Secvență videoclip Corina - "Miss Boboc"

Corina își surprinde fanii cu un videoclip dinamic, tineresc și plin de culoare. Artista a decis să lanseze lyric video-ul sub forma de videoclip, împachetat în efecte speciale dinamice și culori vii la cererea fanilor.

În fiecare zi, dragii mei fani mă întreabă când lansez clipul pentru "Miss Boboc", însă agenda extrem de încărcată din ultima perioadă nu mi-a permis să mă dedic câteva zile filmării clipului. Așa că am decis să relansez lyric video-ul "Miss Boboc" sub o altă forma deoarece am primi o mulțime de reacții pozitive la adresa lui, a spus Corina.

Pe lângă beat-urile cu acorduri funk, Corina țese pe "Miss Boboc", ca o adevărată mândră din Maramureș, acordurile ancestrale dintr-o doină oșenească. În ceea ce privește stilul vestimentar versatil al artistei, în prezent, Corina este atrasă de street style cu influențe din fetele Hollaback Girls ale lui Gwen Stefani, dar și din Harajuku Girls. Single-ul a luat naștere în studiourile DeMoga.

Am participat și eu la Miss Boboc și am ocupat locul 3. Vă spun un secret - concurentele care au ocupat primele două poziții aveau iubiții în juriu. :) Țin minte că la proba de talent am cântat "Trenul Pierdut" de la Compact, acompaniată de un chitarist. În perioada respectivă mergeam la multe baluri împreună cu prietenii mei și mereu se asculta aceeași muzică - Sandra, Samantha Fox, Sabrina și.. Compact. Când aud piesele celor de la Compact îmi amintesc de finalul liceului și de petrecerile nebune la care mergeam în acea perioadă. Mie mi-a furat inima iubitul meu când eram în clasa a 11-a, la 16 ani. De 8 martie m-a scos pentru prima dată la restaurant iar de atunci ziua aceasta a rămas foarte specială pentru mine, a mai povestit Corina.

VIDEOCLIP: Corina - "Miss Boboc"

Trending