Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Cătălin Rulea (Toulouse Lautrec) @InfoMusicVIDEO: Dezbatem "Șmecherul din tine" cu Cătălin Rulea la X ani de Toulouse Lautrec - Află care-i șmecheria INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
BZN / Michael BoltonCu voucherul InfoMusic, obții 45% reducere la concertele BZN și Michael Bolton Olanda este câștigătoarea Eurovision 2019 - VEZI CLASAMENTUL Lucia la InfoMusicLucia tratează un tabu al societății în piesa Catastrophe: "Mă lovesc de chestia asta foarte des" - VIDEO Un bis plin de dragoste de la Lenny Kravitz - RECENZIE CONCERT

Cerere în căsătorie în timpul unui concert Justin Timberlake - VIDEO

Concertul susținut recent de Justin Timberlake în Louisville a devenit pentru doi îndrăgostiți un eveniment memorabil. Josh a cerut-o în căsătorie pe Kim pe scenă, în fața a mii de spectatori, pentru această surpriză "complotând" cu Justin Timberlake. Urmărește momentul în articol.
Cerere în căsătorie în timpul unui concert Justin Timberlake

Cerere în căsătorie în timpul unui concert Justin Timberlake

Justin Timberlake a jucat rolul lui Cupidon pentru un cuplu de îndrăgostiți din Louisville. Artistul pop a întrerupt unul dintre concertele sale din cadrul turneului "The 20/20 Experience" pentru a contribui la un moment special. Doi dintre fanii săi, Josh și Kim, au urcat pe scenă pentru a trăi emoțiile unei cereri în căsătorie alături de mii de spectatori prezenți la eveniment.

 "Josh și Kim, haideți alături de mine pe scenă", a spus Justin Timberlake făcând o pauză neașteptată după piesa "That Girl". "Josh m-a sunat mai devreme și mi-a spus că vrea să-ți spună ceva", a adăugat artistul, lăsându-i pe cei doi pe scenă, în lumina reflectoarelor.

Momentul nu i-a deranjat pe cei din public. Ba din contră, au izbucnit în aplauze. Entuziasmul mulțimii s-a putut simți mai ales în momentul în care Josh a îngenunchiat în fața lui Kim, cerându-i mâna.

Cerere în căsătorie în timpul unui concert Justin Timberlake - VIDEO

Vestea privind această cerere în căsătorie a fost răspândită chiar de către Justin Timberlake, artistul scriind pe Twitter: "Asta s-a întâmplat în Louisville ....", mesajul fiind însoțit de link-ul către clipul de pe YouTube.

Justin Timberlake se află momentan în turneul mondial "The 20/20 Experience World", în cadrul căruia sunt promovate ultimele două albume ale artistului. Anul 2013 a fost unul foarte bun pentru acesta, Justin primind multiple premii MTV, precum și 7 nominalizări la Grammy Awards 2014. Câștigătorii vor fi anunțați pe 26 ianuarie anul viitor în cadrul galei ce va avea loc la Los Angeles. Vezi lista nominalizărilor la Grammy.

Citește mai multe despre Justin Timberlake
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Clip nou The Vaccines, "I Wish I Was A Girl" - VIDEOCLIP

Trupa The Vaccines a dezvăluit un nou videoclip, pe care îl puteți urmări pe InfoMusic. Acesta a fost realizat pentru...

Închide