Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania 2018-2019 Bogdan Ioan, câștigătorul trofeului Vocea României 2018Bogdan Ioan este câștigătorul trofeului Vocea României 2018 INFO CONCERT:
Tom Jones
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Sarah Brightman
André Rieu își extinde iar progamul la Cluj-Napoca, anunță cel de-al patrulea concert în 2019 - BILETE INFO CONCERT:
André Rieu

Călătorie cu mașina timpului alături de Holograf - VIDEOCLIP

Urmărește pe InfoMusic un videoclip special realizat de formația Holograf, ce îi duce pe fani înapoi în timp, în anul 1986.

Holograf în concert la Sala Palatului pe 25 noiembrie 2013

La sfârșit de an, membrii Holograf își invită fanii la o călătorie cu mașina timpului, din ziua de astazi și până în 1986. Cei cinci artiști au realizat un montaj de imagini din toată istoria Holograf, cu secvențe inedite și amuzante de la concerte, înregistrări, repetiții și videoclipuri, care surprind evoluția trupei.

"Mașina timpului" este un fel de documentar care reușește să prezinte în trei minute istoria Holograf. Este un cadou pentru fani cu ocazia Sărbătorilor: vrem să le reamintim că, deși a mai trecut un an, cu toții întinerim și avem puterea să ne reinventăm!, a a declarat Edi Petroșel, tobosarul trupei Holograf.

Cei care au fost prezenți la spectacolele susținute de formație pe 25 și 26 noiembrie la Sala Palatului, au vizionat clipul în premieră. Revenirea pe scenă a grupului a fost plină de emoție, iar publicul, format din generații atât de diferite, a simțit și trăit la unison muzica Holograf - Citește recenzia concertuluiHolograf este una dintre cele mai longevive și de succes trupe din România. Cu o discografie de 15 albume de studio și numeroase hituri la activ, Holograf a devenit o formație simbol.

VIDEOCLIP: Holograf - "Mașina timpului"

Citește mai multe despre Holograf
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
TOP: Piese neauzite de multă vreme, dorite de fanii ALTERNOSFERA

Fanii ALTERNOSFERA au votat piesele pe care își doresc să le asculte live, în concertul aniversar din Club Colectiv, de...

Închide