Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Cătălin Rulea (Toulouse Lautrec) @InfoMusicVIDEO: Dezbatem "Șmecherul din tine" cu Cătălin Rulea la X ani de Toulouse Lautrec - Află care-i șmecheria INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
BZN / Michael BoltonCu voucherul InfoMusic, obții 45% reducere la concertele BZN și Michael Bolton Olanda este câștigătoarea Eurovision 2019 - VEZI CLASAMENTUL Lucia la InfoMusicLucia tratează un tabu al societății în piesa Catastrophe: "Mă lovesc de chestia asta foarte des" - VIDEO Un bis plin de dragoste de la Lenny Kravitz - RECENZIE CONCERT

Cadoul Vunk de Crăciun: un scurtmetraj emoționant pentru fani - VIDEO

"Doar o iarnă de adio" se numește filmul pe care trupa Vunk l-a lansat ca parte a mesajului transmis către fanilor săi cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă.

Filmare de Crăciun Vunk

Trupa Vunk și-a invitat fanii să le spună care sunt oamenii, lucrurile, stările care le vor lipsi de aceste Sărbători și a realizat un colaj video foarte emoționant. În scurtmetrajul de 4 minute, apare un brad care este împodobit doar pe jumătate, cealalta jumătate fiind completată de globurile pe care chiar fanii își scriu mesajele de dor, la invitația formației.

Filmarea asta este una dintre cele mai de suflet pentru mine și pentru băieții din trupă. Și asta pentru că mulți dintre fanii noștri s-au deschis în fața noastră, și-au pus sufletul "pe tavă" și au împărtășit cu noi dorul lor. Am primit aproape 150 de mailuri și le-am citit pe toate. Pe unele chiar de două ori, pentru că sunt extrem de emoționante și am putut să înteleg, încă o dată, cât de important este să ne bucurăm mereu de cei pe care-i iubim, nu doar de sărbători, să ne creăm și vise împreună cu ei, nu doar amintiri. Le mulțumesc tuturor celor care au încredere în noi și și-au deschis sufletele în fața noastră pentru acest film, a spus Cornel Ilie, liderul trupei Vunk.

Filmare de Crăciun Vunk

Filmare de Crăciun Vunk

Aproape 150 de mesaje au fost trimise de fani în mai puțin de 24 de ore pentru acest film emoționant. De la dorul față de un tată și un soț plecat în Afganistan, până la dorul de părinții care nu mai sunt în viață sau dorul de iubiri pierdute, fiecare mesaj este o poveste emoționantă despre ce ne lipsește de Sărbători - cel mai adesea, căldura și iubirea celor dragi. Filmul începe cu mesajul "Fiecare dintre noi este lipsa cuiva" și se încheie cu "Golul din suflet poate fi luminat de cine nu te-aștepți. Iubește lumea. Crăciun fericit!".

Scurtmetrajul are drept coloană sonoră o versiune adaptată a hitului Vunk, "Doar o noapte de adio", lansat în 2002 pe albumul "În haine noi". Toate mesajele primite pentru acest film vor fi publicate luni, 23 decembrie, pe pagina oficială de Facebook a formației.

Vunk - "Doar o iarnă de adio"

Citește mai multe despre Vunk
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Angela Gheorghiu a primit Discul de Aur pentru albumul "O, ce veste minunată!"

Celebra soprană Angela Gheorghiu a primit din partea casei sale de discuri, MediaPro Music, Discul de Aur pentru vânzările primului...

Închide