Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Jazz in the Park 2020
Poster Summer Well 2021INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Il Volo
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020

Bruce Springsteen, The Killers și PSY - cele mai bune momente live pe Wembley în 2013 - VIDEO

Premiul pentru "Cel mai bun moment de pe Stadionul Wembley 2013" ar putea merge la Bruce Springsteen, Psy și trupa The Killers, care a compus o piesă despre celebrul stadion.
The Killers live pe Stadionul Wembley, iunie 2013

The Killers live pe Stadionul Wembley, iunie 2013

În 2012, concertul trupei Coldplay era desemnat "Cel mai bun moment de pe stadionul Wembley". A mai trecut un an de atunci, iar numirea unui nou câștigător se apropie. Pentru 2013 sunt nominalizate în total 12 evenimente, printre care se numără Finala UEFA (Liga Campionilor), prestația lui Psy la festivalul Capital Summertime Ball și concertele susținute de Bruce Springsteen și The Killers. Câștigătorul va fi ales pe baza voturilor oferite de fani pe pagina oficială de Facebook - Wembley Stadium.

Formația The Killers este una dintre preferatele publicului și datorită melodiei "Wembley Song". Aceasta a fost prezentată în premieră în cadrul concertului susținut în iunie pe stadionul din Londra. Piesa este un omagiu adus, atât locație, cât și numelor importante din muzică ce au cântat pe Wembley, precum: Queen, Foo Fighters, The Who și Green Day.

Vrem să mulțumim din suflet tuturor celor care ați venit la Stadionul Wembley pentru concert...A fost o adevărată plăcere să cântăm pentru voi. Am filmat show-ul și am înregistrat și melodia despre Wembley. Am scos toate cadrele mai puțin bune cu Ron, ca să aratăm mai cool, au declarat cei de la The Killers la lansarea videoclipului cu "Wembley Song".

The Killers - "Wembley Song" (Live, iunie 2013, Stadionul Wembley)

Citește mai multe despre Bruce SpringsteenThe Killers
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Proconsul și Lucia Dumitrescu - "Vine Crăciunul fără tine" - AUDIO

Proconsul a lansat o piesă de sezon alături de Lucia Dumitrescu, fostă concurentă în cadrul emisiunii-concurs Vocea României. Piesa se...

Închide