Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Britney Spears a lansat videoclipul piesei "Perfume"

Britney Spears a dezvăluit videoclipul piesei "Perfume", prima baladă a artistei din ultimii 9 ani. Regia clipului este semnată de Joseph Kahn, care a mai colaborat cu Britney pentru clipurile "Stronger", "Toxic" și "Womanizer".

Publicat

pe

Britney Spears - "Perfume" (secvență videoclip)
Britney Spears - "Perfume" (secvență videoclip)

După o perioadă în care Britney Spears a lansat preponderent piese de club, cu beat-uri energice, fostul idol al adolescenților dezvăluie prima baladă din ultimii 9 ani. De la ultima piesă lentă pe care ne-o amintim, respectiv "Everytime" (2004), artista a închis capitolul vulnerabilitate, pentru a evita ca problemele din viața personală să fie mediatizate și mai mult și să-i afecteze cariera muzicală.

"Perfume", extrasă de pe noul album "Britney Jean", este o baladă ce abordează tema despărțirii, artista mărturisind că piesa are o semnificație aparte pentru ea.

"Cu toții cred că am trecut la un moment dat printr-o perioadă în care ne-am simțit nesiguri și vulnerabili din cauza unei relații. Piesa încearcă să capteze un astfel de moment."

Britney Spears a lansat pe 29 noiembrie cel de-al optulea album, "Britney Jean". Artista a mărturisit că este cel mai personal material de-al ei și că s-a implicat foarte mult în producția acestuia. Pentru a obține sunetul pe care și-l dorea, Britney a colaborat cu mai mulți producători și compozitori precum Sia Furler și will.i.am. Primul single extras este "Work Bitch", care se bucură și de un videoclip apărut în urmă cu o lună.

Recent, Britney Spears a declarat că ia în considerare posibilitatea de a se retrage din lumea artistică după încheierea contractului pentru show-urile din Las Vegas. Artista, ce se află momentan într-o relație cu David Lucado, a mărturisit că își dorește să mai aibă unul sau doi copii, evenimente ce ar împiedica-o să se concentreze asupra muzicii. Britney Spears are deja doi băieți - Sean Preston în vârstă de 8 ani şi Jayden James, în vârstă de 7 ani.

Britney Spears - "Perfume"

Industria muzicala

Britney Spears nu o să mai fie activă pe scena muzicală

Britney Spears a declarat că nu o să revină în industria muzicală, stopând astfel niște zvonuri conform cărora ar pregăti un album nou. Găsești declarația completă a artistei în articol.

Publicat

pe

Britney Spears în videoclipul "Slumber Party"
Britney Spears în videoclipul "Slumber Party" │ FOTO: captură YouTube

Britney Spears a început noul an cu o declarație fermă. Artista a publicat pe Instagram pictura "Salomeea cu capul lui Ioan Botezătorul", realizată de artistul baroc italian Guido Reni, acompaniată de următorul text:

"Ca să fie clar, majoritatea știrilor sunt un gunoi! Continuă să spună că apelez la oameni la întâmplare pentru a face un nou album... Nu mă voi întoarce niciodată în industria muzicală! Când scriu, scriu de distracție sau scriu pentru alții! Pentru cei dintre voi care mi-ați citit cartea, sunt multe lucruri pe care nu le știți despre mine... Am scris peste 20 de cântece pentru alți oameni în ultimii doi ani! Sunt o compozitoare din umbră și chiar mă bucur să fiu așa!

Mai mult, artista a stins și zvonurile care spuneau că autobiografia "The Woman in Me" ar fi fost lansată fără permisiunea ei. Spears a declarat că acele informații sunt departe de adevăr, adăugând că se simte atât de iubită și binecuvântată.

Anunțul făcut de artistă vine după ce presa străină a raportat că Charli XCX ar fi fost delegată drept compozitoare pentru un viitor album, un disc "de revenire" a lui Spears pe piața muzicală.

În 2022 și 2023, Britney Spears a fost implicată în două colaborări muzicale, cu Elton John pentru "Hold Me Closer" și cu will.i.am pentru "Mind Your Business". De asemenea, ea a lansat cartea "The Woman in Me", care detaliază experiențele din copilărie, cariera, relațiile și perioada de 13 ani în care s-a aflat sub tutela tatălui său. Autografia s-a vândut în peste un milion de copii în prima săptămână de la lansare în SUA.

Citește în continuare

Trending