Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Cătălin Rulea (Toulouse Lautrec) @InfoMusicVIDEO: Dezbatem "Șmecherul din tine" cu Cătălin Rulea la X ani de Toulouse Lautrec - Află care-i șmecheria INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
BZN / Michael BoltonCu voucherul InfoMusic, obții 45% reducere la concertele BZN și Michael Bolton Olanda este câștigătoarea Eurovision 2019 - VEZI CLASAMENTUL Lucia la InfoMusicLucia tratează un tabu al societății în piesa Catastrophe: "Mă lovesc de chestia asta foarte des" - VIDEO Un bis plin de dragoste de la Lenny Kravitz - RECENZIE CONCERT

Britney Spears a lansat videoclipul piesei "Perfume"

Britney Spears a dezvăluit videoclipul piesei "Perfume", prima baladă a artistei din ultimii 9 ani. Regia clipului este semnată de Joseph Kahn, care a mai colaborat cu Britney pentru clipurile "Stronger", "Toxic" și "Womanizer".
Britney Spears -

Britney Spears - "Perfume" (secvență videoclip)

După o perioadă în care Britney Spears a lansat preponderent piese de club, cu beat-uri energice, fostul idol al adolescenților dezvăluie prima baladă din ultimii 9 ani. De la ultima piesă lentă pe care ne-o amintim, respectiv "Everytime" (2004), artista a închis capitolul vulnerabilitate, pentru a evita ca problemele din viața personală să fie mediatizate și mai mult și să-i afecteze cariera muzicală.

"Perfume", extrasă de pe noul album "Britney Jean", este o baladă ce abordează tema despărțirii, artista mărturisind că piesa are o semnificație aparte pentru ea.

"Cu toții cred că am trecut la un moment dat printr-o perioadă în care ne-am simțit nesiguri și vulnerabili din cauza unei relații. Piesa încearcă să capteze un astfel de moment."

Britney Spears a lansat pe 29 noiembrie cel de-al optulea album, "Britney Jean". Artista a mărturisit că este cel mai personal material de-al ei și că s-a implicat foarte mult în producția acestuia. Pentru a obține sunetul pe care și-l dorea, Britney a colaborat cu mai mulți producători și compozitori precum Sia Furler și will.i.am. Primul single extras este "Work Bitch", care se bucură și de un videoclip apărut în urmă cu o lună.

Recent, Britney Spears a declarat că ia în considerare posibilitatea de a se retrage din lumea artistică după încheierea contractului pentru show-urile din Las Vegas. Artista, ce se află momentan într-o relație cu David Lucado, a mărturisit că își dorește să mai aibă unul sau doi copii, evenimente ce ar împiedica-o să se concentreze asupra muzicii. Britney Spears are deja doi băieți - Sean Preston în vârstă de 8 ani şi Jayden James, în vârstă de 7 ani.

Britney Spears - "Perfume"

Citește mai multe despre Britney Spears
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Rihanna și Shakira au înregistrat o piesă în duet

Rihanna și Shakira au înregistrat o piesă împreună, susține Pitbull. Conform rapper-ului american, artista din Barbados a fost nevoită se...

Închide