Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia Cum ar arăta un concert Bike-InConcertele Bike-In ar putea fi o variantă mai bună în reluarea activității concertistice, spun experții INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

Brighi - "Te-am iubit" - VIDEOCLIP

Brighi a dezvăluit videoclipul noului single "Te-am iubit", pe care îl puteți urmări pe InfoMusic. Melodia spune povestea unei iubiri emoționante ce începe din copilărie și durează până la bătrânețe.
Secvență videoclip Brighi -

Secvență videoclip Brighi - "Te-am iubit"

"Te-am iubit" este o piesă la care țin deja foarte mult pentru că mă reprezintă nu numai ca artist, ci și ca femeie. De altfel, mă bucur și sunt mândră că piesa aceasta a fost realizată de bunii mei prieteni și colegi - Smiley și Alex Velea, doi artiști de la care am avut enorm de învățat de-a lungul timpului și doi oameni pe care o să-i admir întotdeauna, a declarat Brighi.

Videoclipul "Te-am iubit", o coproductie HaHaHa Production și CAT Music, prezintă o frumoasă poveste de dragoste, care începe în copilărie, când cei doi protagoniști trăiesc primii fiori ai iubirii, continuă în tinerețe și se desfășoara la fel de romantic și cu aceeași profunzime și în vremea bătrâneții, când cei doi parteneri își retrăiesc cu bucurie dragostea de-o viață.

Eu sunt o fire romantică și cred în dragostea aceea din basme, care durează o viață întreagă și depășește orice obstacole, așa că povestea videoclipului m-a cucerit încă de la început. Fiecare cadru din acest clip mă emoționează și sper să fie la fel și pentru voi, a mai precizat Brighi.

VIDEOCLIP: Brighi - "Te-am iubit"

Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Andra - "Cine iubește și lasă/Mărioara de la Gorj" (colaj Maria Tănase) - VIDEOCLIP

Andra și-a dorit ca de Ziua Națională a României să aducă un omagiu interpretei de muzică populară Maria Tănase. Urmărește...

Închide