Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Cătălin Rulea (Toulouse Lautrec) @InfoMusicVIDEO: Dezbatem "Șmecherul din tine" cu Cătălin Rulea la X ani de Toulouse Lautrec - Află care-i șmecheria INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
BZN / Michael BoltonCu voucherul InfoMusic, obții 45% reducere la concertele BZN și Michael Bolton Olanda este câștigătoarea Eurovision 2019 - VEZI CLASAMENTUL Lucia la InfoMusicLucia tratează un tabu al societății în piesa Catastrophe: "Mă lovesc de chestia asta foarte des" - VIDEO Un bis plin de dragoste de la Lenny Kravitz - RECENZIE CONCERT

Beyonce a lansat "XO" și "Drunk in Love" feat. Jay-Z - VIDEOCLIP

Beyonce a dezvăluit două videoclipuri extrase de pe noul album vizual: "XO" și "Drunk in Love", ultima cântată în colaborare cu Jay-Z.
Secvență videoclip Beyonce -

Secvență videoclip Beyonce - "Drunken in Love" feat. Jay-Z

Beyonce a început să prezinte videoclipurile de pe noul album vizual. Lansat săptămâna trecut, fără nici un fel de promovare înainte, discul "Beyonce" este format din 14 melodii și 17 clipuri. Primele extrase sunt "XO" și "Drunk in Love", o colaborare cu Jay-Z. "XO" este și prima melodie de pe noul disc pe care artista a cântat-o live. Premiera a avut loc în cadrul concertului susținut în Chicago, la sfârșitul săptămânii trecute. Urmărește înregistrarea momentului.

Albumul lui Beyonce a reușit să înregistreze vânzări record pe iTunes. Acesta este cel mai bine vândut material în prima săptămână de la lansare, din istoria platformei iTunes. Artista a vândut peste 800.000 de copii în doar 3 zile.

Eu văd muzica. Este mai mult decât ceea ce aud. Când sunt conectată la ceva imediat văd și povestea vizuală sau o serie de imagini care sunt legate de un sentiment sau o trăire, de o amintire din copilărie, gânduri despre viață, despre visele mele sau despre fanteziile mele. Toate sunt strâns legate de muzică. Cred că ăsta este unul dintre motivele pentru care am vrut să fac un album vizual. Am vrut ca oamenii să audă piesele și să vadă în același timp povestea din mintea mea. Viziunea pe care o am eu este ceea ce vreau ca oamenii să experimenteze, a explicat Beyonce.

VIDEOCLIP: Beyonce - "XO"

VIDEOCLIP: Beyonce - "Drunk in Love" feat. Jay-Z

Citește mai multe despre BeyonceJay-Z
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Eminem, consiliat de Rihanna în noul clip "The Monster" (EXPLICIT)

Eminem își exorcizează demonii trecutului în noul videoclip "The Monster". Rihanna joacă rolul terapeutului, În timp ce amintirile rapper-ului se...

Închide