Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen și DJ Maxx la filmările videoclipului "Parte din tine"Roxen și DJ Project lansează videoclipul "Parte din tine", în care artista joacă rolul muzei Noel Gallagher's High Flying Birds It's a Beautiful WorldUn nou album Oasis e în lucru. Noel Gallagher îl înregistrează fără Liam Juriu "Românii au talent" 2021"Românii au talent" promite un show la dublu; emisiunea revine cu 2 ediții pe săptămână Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO

Beyonce a lansat "XO" și "Drunk in Love" feat. Jay-Z - VIDEOCLIP

Beyonce a dezvăluit două videoclipuri extrase de pe noul album vizual: "XO" și "Drunk in Love", ultima cântată în colaborare cu Jay-Z.
Secvență videoclip Beyonce -

Secvență videoclip Beyonce - "Drunken in Love" feat. Jay-Z

Beyonce a început să prezinte videoclipurile de pe noul album vizual. Lansat săptămâna trecut, fără nici un fel de promovare înainte, discul "Beyonce" este format din 14 melodii și 17 clipuri. Primele extrase sunt "XO" și "Drunk in Love", o colaborare cu Jay-Z. "XO" este și prima melodie de pe noul disc pe care artista a cântat-o live. Premiera a avut loc în cadrul concertului susținut în Chicago, la sfârșitul săptămânii trecute. Urmărește înregistrarea momentului.

Albumul lui Beyonce a reușit să înregistreze vânzări record pe iTunes. Acesta este cel mai bine vândut material în prima săptămână de la lansare, din istoria platformei iTunes. Artista a vândut peste 800.000 de copii în doar 3 zile.

Eu văd muzica. Este mai mult decât ceea ce aud. Când sunt conectată la ceva imediat văd și povestea vizuală sau o serie de imagini care sunt legate de un sentiment sau o trăire, de o amintire din copilărie, gânduri despre viață, despre visele mele sau despre fanteziile mele. Toate sunt strâns legate de muzică. Cred că ăsta este unul dintre motivele pentru care am vrut să fac un album vizual. Am vrut ca oamenii să audă piesele și să vadă în același timp povestea din mintea mea. Viziunea pe care o am eu este ceea ce vreau ca oamenii să experimenteze, a explicat Beyonce.

VIDEOCLIP: Beyonce - "XO"

VIDEOCLIP: Beyonce - "Drunk in Love" feat. Jay-Z

Citește mai multe despre BeyonceJay-Z
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Eminem, consiliat de Rihanna în noul clip "The Monster" (EXPLICIT)

Eminem își exorcizează demonii trecutului în noul videoclip "The Monster". Rihanna joacă rolul terapeutului, În timp ce amintirile rapper-ului se...

Închide