Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Beyonce surprinde prin lansarea noului album vizual - VIDEO

Beyonce a reușit să lucreze în secret la un nou album. Nici un zvon nu a ieșit în presă despre material, astfel că lansarea lui, fără nici o promovare în prealabil este cu adevărat o surpriză pentru toată lumea. Conceptul albumului este inedit, fiecare piesă fiind acompaniată de un videoclip. Urmărește pe InfoMusic cate un preview al fiecărui clip și prezentarea materialului realizată de Beyonce.

Publicat

pe

Beyonce - secvență "Ghost"Beyonce - secvență "Ghost"
Beyonce - secvență "Ghost"Beyonce - secvență "Ghost"

Beyonce face o mișcare îndrăzneață și lansează materialul auto-intitulat deodată, exclusiv pe iTunes. Din cauza numărului foarte mare de fani care s-au grăbit să cumpere albumul, iTunes a picat pentru o scurtă perioadă de timp. Fără nici un fel de promovare înainte, la sfârșit de an, artista prezintă integral un album ce include colaborări cu Jay-Z, Frank Ocean și Drake. De altfel, și conceptul albumului este inedit, fiecare melodie fiind acompaniată de un videoclip. În total, "Beyonce" este format din 14 piese și 17 clipuri. Odată cu lansarea materialului, artista a postat și un video ce cuprinde colaje din toate videoclipurile realizate, în care explică conceptul albumului, motivația din spatele acestuia și ce-și dorește să transmită prin el. La finalul articolului puteți urmări câte un preview din fiecare clip.

Eu văd muzica. Este mai mult decât ceea ce aud. Când sunt conectată la ceva imediat văd și povestea vizuală sau o serie de imagini care sunt legate de un sentiment sau o trăire, de o amintire din copilărie, gânduri despre viață, despre visele mele sau despre fanteziile mele. Toate sunt strâns legate de muzică. Cred că ăsta este unul dintre motivele pentru care am vrut să fac un album vizual. Am vrut ca oamenii să audă piesele și să vadă în același timp povestea din mintea mea. Viziunea pe care o am eu este ceea ce vreau ca oamenii să experimenteze.

Simt că oamenii trăiesc altfel muzica acum. Îmi amintesc când am văzut clipul "Thriller" (Michael Jackson) împreună cu familia. A fost un eveniment. Ne-am strâns toți în fața televizorului. Privind înapoi, cred că sunt foarte norocoasă că m-am născut în acea perioadă. Îmi lipsesc astfel de momente. Acum lumea ascultă doar câteve secunde dintr-o piesă pe iPod și nu investesc într-un album. Totul se reduce la single și promovare intensă. Sunt atâtea lucruri care intervin între artist și fani. Am simțit că nu vreau ca nimeni altcineva să transmită mesajul meu, când lansez acest album. Am vrut pur și simplu să-l lansez când este gata și să vină direct de la mine spre fani.

I-am spus echipei mele că vreau să filmez un videoclip pentru fiecare piesă, pe care să le lansez în același timp. Toată lumea a crezut că sunt nebună, dar chiar asta am facut. Simt că astfel de lucruri s-au pierdut în muzica pop. Am vrut ca oamenii să audă lucrurile într-un mod diferit și să aibă o primă impresie diferită. Am vrut să vadă întreaga viziune a albumului. A fost foarte important ca albumul să fie o adevărată experiență. Am vrut ca toată lumea să vadă tabloul complet și să înțeleagă cât de personal este totul pentru mine - Beyonce.

1. "Pretty Hurts"

2. "Haunted"

3. "Drunk in Love" (feat. Jay Z)

4. "Blow"

5. "No Angel"

6. "Partition"

7. "Jealous"

8. "Rocket"

9. "Mine" (feat. Drake)

10. " XO"

11. "Flawless" (feat. Chimamanda)

12. "Superpower" (feat. Frank Ocean)

13. "Heaven"

14. "Blue" (feat. Blue Ivy)

15. "Yonce"

16. "Ghost"

17. "Grown Woman"

PUBLICITATE
Comentează

Premii muzicale

Billie Eilish și Beyonce cânta la Premiile Oscar 2022; În România, gala poate fi urmărită live online

Billie Eilish și Beyonce au fost confirmate pe lista performerilor galei Premiilor Oscar 2022. Cele mai prestigioase premii din cinematografie vor fi acordate duminică, pe 27 martie.

Publicat

pe

Billie Eilish live @SNL
Billie Eilish live @SNL │ FOTO: Captură YouTube

Nominalizate la Oscar 2022 în categoria "Cel mai bun cântec original", Beyonce și Billie Eilish se numără printre invitații muzicali ai galei. Ambele artiste vor interpreta piesele pentru care au primit nominalizări. Beyonce va cânta, astfel, "Be Alive", de pe coloana sonoră a filmului "King Richard", iar Billie va interpreta tema principală a celui mai recent film Bond, "No Time To Die".

Eilish deține deja un Glob de Aur pentru piesa "No Time To Die", compusă împreună cu fratele ei, Finneas. Vestea că a fost nominalizată și la Oscar a luat-o pe nepregătite, inițial nevenindu-i să creadă.

"Am primit mesaje de la prieteni care îmi spuneau: <<E incredibil, ai fost nominalizată! Felicitări!>> Și a trebuit să verific. Nu-mi venea să cred. A fost o experiență suprarealistă. Nici nu am îndrăznit să visez că se poate întâmpla așa ceva", a declarat Billie într-un interviu pentru Good Morning America.

Printre invitații muzicali ai galei se numără și Reba McEntire, Sebastián Yara și Van Morrison. Cea de-a 94-a ediție a Premiilor Oscar 2022 va avea loc la Dolby Theatre din Hollywood, California. Gazdele evenimentului vor fi Amy Schumer, Wanda Sykes și Regina Hall.

Cum poți urmări gala Oscar 2022 în România

În România, gala Premiilor Oscar 2022 va putea fi urmărită live, în exclusivitate, pe platforma online VOYO. Evenimentul va fi transmis duminică, 28 martie, de la ora 03:00 noaptea.

Gazda celui mai important eveniment cinematografic al anului va fi Irina-Margareta Nistor.

"Voi fi cu voi pe VOYO, live, în noaptea albă a Oscarurilor, în care vom călători printre emoții cinematografice. Vom afla ce actori, filme și specialiști din industrie vor fi premiați, ce actori ar fi meritat să fie nominalizați, ce producții au fost nedreptățite, lista titlurilor care merită văzute, secrete bine păzite ale vedetelor de top și previziunile pentru pariori", a spus Irina-Margareta Nistor, interpret de film.

VOYO va transmite gala Premiilor Oscar cu audio original, în limba engleză, dar și varianta comentată live, în limba română, de Irina-Margareta Nistor, care va aduce urmăritorii mai aproape de întregul fenomen mondial.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< mai 2022 >>
lmmjvsd
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5

Trending