Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Jazz in the Park 2020
Poster Summer Well 2021INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Il Volo
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020

Beyonce surprinde prin lansarea noului album vizual - VIDEO

Beyonce a reușit să lucreze în secret la un nou album. Nici un zvon nu a ieșit în presă despre material, astfel că lansarea lui, fără nici o promovare în prealabil este cu adevărat o surpriză pentru toată lumea. Conceptul albumului este inedit, fiecare piesă fiind acompaniată de un videoclip. Urmărește pe InfoMusic cate un preview al fiecărui clip și prezentarea materialului realizată de Beyonce.
Beyonce - secvență

Beyonce - secvență "Ghost"

Beyonce face o mișcare îndrăzneață și lansează materialul auto-intitulat deodată, exclusiv pe iTunes. Din cauza numărului foarte mare de fani care s-au grăbit să cumpere albumul, iTunes a picat pentru o scurtă perioadă de timp. Fără nici un fel de promovare înainte, la sfârșit de an, artista prezintă integral un album ce include colaborări cu Jay-Z, Frank Ocean și Drake. De altfel, și conceptul albumului este inedit, fiecare melodie fiind acompaniată de un videoclip. În total, "Beyonce" este format din 14 piese și 17 clipuri. Odată cu lansarea materialului, artista a postat și un video ce cuprinde colaje din toate videoclipurile realizate, în care explică conceptul albumului, motivația din spatele acestuia și ce-și dorește să transmită prin el. La finalul articolului puteți urmări câte un preview din fiecare clip.

Eu văd muzica. Este mai mult decât ceea ce aud. Când sunt conectată la ceva imediat văd și povestea vizuală sau o serie de imagini care sunt legate de un sentiment sau o trăire, de o amintire din copilărie, gânduri despre viață, despre visele mele sau despre fanteziile mele. Toate sunt strâns legate de muzică. Cred că ăsta este unul dintre motivele pentru care am vrut să fac un album vizual. Am vrut ca oamenii să audă piesele și să vadă în același timp povestea din mintea mea. Viziunea pe care o am eu este ceea ce vreau ca oamenii să experimenteze.

Simt că oamenii trăiesc altfel muzica acum. Îmi amintesc când am văzut clipul "Thriller" (Michael Jackson) împreună cu familia. A fost un eveniment. Ne-am strâns toți în fața televizorului. Privind înapoi, cred că sunt foarte norocoasă că m-am născut în acea perioadă. Îmi lipsesc astfel de momente. Acum lumea ascultă doar câteve secunde dintr-o piesă pe iPod și nu investesc într-un album. Totul se reduce la single și promovare intensă. Sunt atâtea lucruri care intervin între artist și fani. Am simțit că nu vreau ca nimeni altcineva să transmită mesajul meu, când lansez acest album. Am vrut pur și simplu să-l lansez când este gata și să vină direct de la mine spre fani.

I-am spus echipei mele că vreau să filmez un videoclip pentru fiecare piesă, pe care să le lansez în același timp. Toată lumea a crezut că sunt nebună, dar chiar asta am facut. Simt că astfel de lucruri s-au pierdut în muzica pop. Am vrut ca oamenii să audă lucrurile într-un mod diferit și să aibă o primă impresie diferită. Am vrut să vadă întreaga viziune a albumului. A fost foarte important ca albumul să fie o adevărată experiență. Am vrut ca toată lumea să vadă tabloul complet și să înțeleagă cât de personal este totul pentru mine - Beyonce.

1. "Pretty Hurts"

2. "Haunted"

3. "Drunk in Love" (feat. Jay Z)

4. "Blow"

5. "No Angel"

6. "Partition"

7. "Jealous"

8. "Rocket"

9. "Mine" (feat. Drake)

10. " XO"

11. "Flawless" (feat. Chimamanda)

12. "Superpower" (feat. Frank Ocean)

13. "Heaven"

14. "Blue" (feat. Blue Ivy)

15. "Yonce"

16. "Ghost"

17. "Grown Woman"

Citește mai multe despre Beyonce
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Angela Gheorghiu a lansat un nou colind, "Cântec de Crăciun (Din an în an)"

Angela Gheorghiu a lansat un nou colind. "Cântec de Crăciun (Din an în an)" este extras de pe primul său...

Închide