Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia Cum ar arăta un concert Bike-InConcertele Bike-In ar putea fi o variantă mai bună în reluarea activității concertistice, spun experții INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

Beyonce, Kim Kardashian și Rihanna, cele mai căutate persoane pe Bing

Beyonce Knowles conduce topul celor mai căutate persoane pe Bing. Conform statisticilor dezvăluite recent, diva pop a fost cea mai populară persoană publică în 2013, fiind urmată în clasament de Kim Kardashian și Rihanna. Cifrele se aplică Statelor Unite, pentru UK topul fiind diferit: pe primul loc se află Justin Bieber, pe doi Beyonce, iar pe trei Kate Middleton. Vezi topurile complete pentru SUA și UK.

Beyonce, Kim Kardashian și Rihanna, cele mai căutate persoane pe Bing

Beyonce Knowles este cea mai căutată persoană pe Bing din SUA, conform datelor funizate pe 2 decembrie de către managementul Bing. Popularitatea artistei în Statele Unite este datorată, în mare parte, turneului său "Mrs. Carter Show World Tour". În plus, prestația controversată de la Super Bowl a pus paie pe foc în presă, ziariștii publicațiilor din State acuzând-o pe diva pop că a făcut playback. După o perioadă de speculații, în cele din urmă subiectul a fost clarificat, Beyonce recunoscând că interpretarea imnului național din februarie 2013 nu a fost live. Pentru detalii despre acest subiect puteți citi articolul în care artista explică de ce a luat decizia de a face playback.

Pe poziția a doua în topul căutărilor pe Bing este Kim Kardashian, viitoarea soție a rapper-ului Kanye West. Cei doi s-au logodit în octombrie 2013 și au deja împreună o fetiță pe nume North West. Kim apare în noul videoclip al lui Kanye, "Bound 2", prezentat în premieră în emisiunea The Ellen DeGeneres Show.

Rihanna, distinsă anul acesta cu primul Icon Award din istoria galei MTV American Music Awards, se află pe cea de-a treia treaptă a clasamentului Bing. Cariera acesteia se află într-o continuă evoluție, anul acesta artista din Barbados reușind să depășească un record stabilit de Beatles și Elvis Presley. În plus, artista a colaborat din nou cu Eminem pentru un nou single, videoclipul piesei "The Monster" fiind momentan în lucru.

În UK, topul Bing reflectă gusturile englezilor în materie de celebrități, clasamentul fiind puțin diferit. Beyonce este de această dată pe poziția a doua, pe primul loc fiind Justin Bieber. Locul trei este ocupat de Kate Middleton, iar pe locul 4 este fosta iubită a lui Bieber, Selena Gomez.

Cele mai căutate persoane pe Bing în SUA:

 1. Beyonce Knowles
 2. Kim Kardashian
 3. Rihanna
 4. Taylor Swift
 5. Madonna
 6. Justin Bieber
 7. Nicki Minaj
 8. Amanda Bynes
 9. Miley Cyrus
 10. Barack Obama

Cele mai căutate persoane pe Bing în UK:

 1. Justin Bieber
 2. Beyonce Knowles
 3. Kate Middleton
 4. Selena Gomez
 5. Nicole Scherzinger
 6. Rihanna
 7. Kim Kardashian
 8. Taylor Swift
 9. Emma Watson
 10. Kelly Brook

Citește mai multe despre BeyonceRihanna
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
The Killers a lansat un videoclip de Crăciun, "Christmas In L.A."

The Killers a lansat un nou videoclip intitulat "Christmas In L.A.". Este al 8-lea an consecutiv în care The Killers...

Închide