Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Beyonce, Kim Kardashian și Rihanna, cele mai căutate persoane pe Bing

Beyonce Knowles conduce topul celor mai căutate persoane pe Bing. Conform statisticilor dezvăluite recent, diva pop a fost cea mai populară persoană publică în 2013, fiind urmată în clasament de Kim Kardashian și Rihanna. Cifrele se aplică Statelor Unite, pentru UK topul fiind diferit: pe primul loc se află Justin Bieber, pe doi Beyonce, iar pe trei Kate Middleton. Vezi topurile complete pentru SUA și UK.

Publicat

pe

Beyonce, Kim Kardashian și Rihanna, cele mai căutate persoane pe Bing

Beyonce Knowles este cea mai căutată persoană pe Bing din SUA, conform datelor funizate pe 2 decembrie de către managementul Bing. Popularitatea artistei în Statele Unite este datorată, în mare parte, turneului său "Mrs. Carter Show World Tour". În plus, prestația controversată de la Super Bowl a pus paie pe foc în presă, ziariștii publicațiilor din State acuzând-o pe diva pop că a făcut playback. După o perioadă de speculații, în cele din urmă subiectul a fost clarificat, Beyonce recunoscând că interpretarea imnului național din februarie 2013 nu a fost live. Pentru detalii despre acest subiect puteți citi articolul în care artista explică de ce a luat decizia de a face playback.

Pe poziția a doua în topul căutărilor pe Bing este Kim Kardashian, viitoarea soție a rapper-ului Kanye West. Cei doi s-au logodit în octombrie 2013 și au deja împreună o fetiță pe nume North West. Kim apare în noul videoclip al lui Kanye, "Bound 2", prezentat în premieră în emisiunea The Ellen DeGeneres Show.

Rihanna, distinsă anul acesta cu primul Icon Award din istoria galei MTV American Music Awards, se află pe cea de-a treia treaptă a clasamentului Bing. Cariera acesteia se află într-o continuă evoluție, anul acesta artista din Barbados reușind să depășească un record stabilit de Beatles și Elvis Presley. În plus, artista a colaborat din nou cu Eminem pentru un nou single, videoclipul piesei "The Monster" fiind momentan în lucru.

În UK, topul Bing reflectă gusturile englezilor în materie de celebrități, clasamentul fiind puțin diferit. Beyonce este de această dată pe poziția a doua, pe primul loc fiind Justin Bieber. Locul trei este ocupat de Kate Middleton, iar pe locul 4 este fosta iubită a lui Bieber, Selena Gomez.

Cele mai căutate persoane pe Bing în SUA:

  1. Beyonce Knowles
  2. Kim Kardashian
  3. Rihanna
  4. Taylor Swift
  5. Madonna
  6. Justin Bieber
  7. Nicki Minaj
  8. Amanda Bynes
  9. Miley Cyrus
  10. Barack Obama

Cele mai căutate persoane pe Bing în UK:

  1. Justin Bieber
  2. Beyonce Knowles
  3. Kate Middleton
  4. Selena Gomez
  5. Nicole Scherzinger
  6. Rihanna
  7. Kim Kardashian
  8. Taylor Swift
  9. Emma Watson
  10. Kelly Brook
Comentează

Albume noi

Beyonce a lansat albumul "Cowboy Carter" - TRACKLIST

Beyonce își invită fanii să-și pună pălăriile de cowboy și să dea play albumului "Cowboy Carter". Materialul cuprinde și colaborări cu Miley Cyrus, Post Malone sau Willie Nelson. Găsești în articol mai multe detalii.

Publicat

pe

Beyonce - Cowboy Carter
Beyonce - Cowboy Carter │ FOTO: captură YouTube / Beyonce

"Cowboy Carter" vine ca o continuare începută de albumul "Renaissance" în 2022. Acest al doilea act muzical marca Beyonce a debutat în februarie, când artista a lansat piesele "Texas Hold'Em" și "16 Carriages" și a confirmat că proiectul muzical este marcat de influențe country.

La scurt timp după, Beyonce a dezvăluit că acest album s-a născut dintr-o experiență în care nu s-a simțit acceptată, iar procesul de scriere și înregistrare a încurajat-o să aprofundeze istoria bogată a artiștilor de culoare din muzica country.

"Cowboy Carter" este prezentat în stilul unui program de radio country, iar figuri emblematice ale muzicii country precum Dolly Parton, Willie Nelson și Linda Martell joacă rolul de DJ. Albumul include două cover-uri: "Jolene" de la Dolly Parton și "Blackbird" de la Beatles, dar și colaborări cu Miley Cyrus ("II Most Wanted"), Post Malone ("Levii's Jeans") și Shaboozey ("Spaghettii").

TRACKLIST "Cowboy Carter":

  1. Ameriican Requiem
  2. Blackbird (The Beatles Cover)
  3. 16 Carriages
  4. Protector
  5. My Rose
  6. Smoke Hour with Willie Nelson
  7. Texas Hold ‘Em
  8. Bodyguard
  9. Dolly P
  10. Jolene (Dolly Parton Cover)
  11. Daughter
  12. Spaghettii (feat. Shaboozey)
  13. Alliigator Tears
  14. Smoke Hour II
  15. Just For Fun
  16. II Most Wanted (feat. Miley Cyrus)
  17. Levii’s Jeans (feat. Post Malone)
  18. Flamenco
  19. The Linda Martell Show
  20. Ya Ya
  21. Oh Louisiana
  22. Desert Eagle
  23. Riiverdance
  24. II Hands II Heaven
  25. Tytant
  26. Sweet Honey Buckin’ (feat. Shaboozey)
  27. Amen
Citește în continuare

Albume noi

Beyonce lansează albumul "Cowboy Carter"

Beyonce a pregătit un material de studio infuzat cu elemente country. "Cowboy Carter" reprezintă cel de-al doilea act al proiectului "Renaissance", lansat de artistă în 2022.

Publicat

pe

Beyonce în piesa "Texas Hold'Em"
Beyonce în piesa "Texas Hold'Em" │ FOTO: captură YouTube / Beyonce

Următorul capitol din trilogia "Renaissance" va fi lansat pe 29 martie. "Cowboy Carter" va fi marcat de un sound country, explorând rădăcinile texane ale cântăreței, dar și istoria extinsă a artiștilor de culoare ai acestui gen muzical.

Pe site-ul artistei a fost publicat artwork-ul discului ce înfățișează o șa acoperită cu o eșarfă pe care scrie "Cowboy Carter". Mai mult, sunt disponibile pentru precomandă 2 ediții de CD, 4 variante de vinil și 2 boxset-uri.

Beyonce a lansat deja două single-uri extrase de pe acest album: "16 Carriages" și "Texas Hold 'Em". Cel din urmă a debutat pe primul loc în topul Hot Country Songs, făcând-o pe Beyonce să devină prima artistă de culoare care a obținut această reușită.

"Cowboy Carter" promite să se bucure de succesul de care a avut parte și primul material din trilogia "Renaissance". Turneul de promovare a acelui disc a doborât recorduri, încasând 579 de milioane de dolari. A beneficiat și de un proiect cinematografic: "Renaissance: A Film by Beyonce", un film parțial documentar, parțial concert, ducând spectatorii în culisele turneului mondial.

Citește în continuare

Lifestyle

Rihanna și A$AP Rocky apar într-o reclamă la Fenty - VIDEO

Rihanna și A$AP Rocky formează unul dintre cele mai apreciate cupluri ale momentului. Însă, au reușit să demonstreze că dragostea lor este atemporală cu o reclamă pentru Fenty Skin, a cărei acțiune este plasată în anii 1940. Mai multe detalii și video în articol.

Publicat

pe

Rihanna și A$AP Rocky în reclama Fenty
Rihanna și A$AP Rocky în reclama Fenty │ FOTO: captură YouTube / Fenty Beauty by Rihanna

Rihanna și partenerul său, A$AP Rocky, sunt protagoniștii unei reclame la balsamul de buze hidratant Lux Ultra. În materialul video, cântăreața arată uimitor, cu bucle perfecte și un machiaj impecabil. Ambele vedete sunt îmbrăcate în ținute vintage și arată de parcă ar fi ieșit direct dintr-un film noir hollywoodian.

Cu atenție și viclenie, Rihanna încearcă să-i fure lui A$AP Rocky un sacou. Reușește în cele din urmă, fiind chiar fotografiată de paparazzi purtându-l. La sfârșitul reclamei, Rihanna și Rocky servesc micul dejun și, citind ziarul, rapperul își dă seama că femeia din fața lui este cea care îi fură lucrurile. Dar dacă există un lucru de care nu se va despărți, acela este balsamul lui de buze Fenty Lux Ultra. Din fericire, atât el, cât și Rihanna au propriile tuburi, pentru că "Ține-ți iubitul aproape, dar Lux Balm și mai aproape".

Nu este prima dată când A$AP Rocky i s-a alăturat Rihannei pentru a promova compania Fenty. Artistul de 35 de ani a plasat câteva produse de îngrijire a pielii în videoclipul piesei "Riot".

Recent, ​cuplul a sărbătorit Ziua Îndrăgostiților într-un restaurant din Paris. Povestea lor de dragoste a fost încununată și de nașterea a doi băieți: RZA și Riot Rose.

Citește în continuare

Trending