Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Cătălin Rulea (Toulouse Lautrec) @InfoMusicVIDEO: Dezbatem "Șmecherul din tine" cu Cătălin Rulea la X ani de Toulouse Lautrec - Află care-i șmecheria INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
BZN / Michael BoltonCu voucherul InfoMusic, obții 45% reducere la concertele BZN și Michael Bolton Olanda este câștigătoarea Eurovision 2019 - VEZI CLASAMENTUL Lucia la InfoMusicLucia tratează un tabu al societății în piesa Catastrophe: "Mă lovesc de chestia asta foarte des" - VIDEO Un bis plin de dragoste de la Lenny Kravitz - RECENZIE CONCERT

Beyonce cântă "XO" în premieră alături de fani - VIDEO

Beyonce a cântat în premieră melodia "XO" extrasă de pe noul album vizual. Artista a realizat un duet inedit cu fanii prezenți la concertul din Chicago, iar momentul poate fi urmărit pe InfoMusic.
Beyonce cântă

Beyonce cântă "XO" în premieră alături de fani - VIDEO

Beyonce a surprins la sfârșitul săptămânii trecute prin lansarea albumului vizual "Beyonce". Fără nici un fel de promovare în prealabil, materialul a apărut exclusiv pe iTunes. Fiecare melodie vine acompaniată de un videoclip, întreg discul fiind o adevărată experiență pentru fani. "Beyonce" include colaborări cu Jay-Z, Frank Ocean și Drake.

Eu văd muzica. Este mai mult decât ceea ce aud. Când sunt conectată la ceva imediat văd și povestea vizuală sau o serie de imagini care sunt legate de un sentiment sau o trăire, de o amintire din copilărie, gânduri despre viață, despre visele mele sau despre fanteziile mele. Toate sunt strâns legate de muzică. Cred că ăsta este unul dintre motivele pentru care am vrut să fac un album vizual. Am vrut ca oamenii să audă piesele și să vadă în același timp povestea din mintea mea. Viziunea pe care o am eu este ceea ce vreau ca oamenii să experimenteze, a declarat Beyonce.

În cadrul concertului susținut în Chicago, pe 13 decembrie, artista a interpretat în premieră melodia "XO", extrasă de pe album. Momentul a fost unul emoționant, atât pentru Beyonce, cât și pentru publicul prezent, care a cântat piesa alături de ea.

O să va cânt o piesă nou. Nu are nici 24 de ore, de când a fost lansată. Vreau să vă cânt această melodie pentru că a fost scrisă special pentru voi. Nu o să uit niciodată acest moment, a spus Beyonce înainte de a interpreta "XO".

Beyonce - "XO" (Live, Chicago, 13 decembrie)

Citește mai multe despre Beyonce
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Eminem și Rihanna, în teaser-ul noului videoclip "The Monster"

Eminem a dezvăluit un teaser al noului său videoclip, realizat pentru piesa "The Monster". Într-un video de un minut ni...

Închide