Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
James Arthur
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Il Volo

Bere Gratis a lansat - "O lume nebună" feat. Zhao - VIDEOCLIP

Bere Gratis prezintă un nou single, o colaborare inedită cu rapperul Zhao. Piesa se intitulează "O lume nebună" și beneficiază de un videoclip pe care îl puteți urmări pe InfoMusic.
Secvență videoclip Bere Gratis feat. Zhao -

Secvență videoclip Bere Gratis feat. Zhao - "O lume nebună"

În noul single lansat, cei de la Bere Gratis parodiază societatea românească. "O lume nebună" se bucură de un videoclip pe măsură, în care sunt prezentate anumite tipologii umane într-un mod plind de umor. În plus, în clip apare și Dumitru Prunariu, celebrul cosmonaut, care în 1981 a devenit primul și singurul român care a zburat vreodată în spațiul cosmic. Acesta a participat la misiunea Soiuz 40 din cadrul programului spațial "Intercosmos" și a petrecut în spațiu 7 zile, 20 de ore și 42 de minute. Având în vedere tema piesei, trupa Bere Gratis a considerat că ar fi oportună o colaborare cu un rapper. Astfel grupul lucrat cu Zhao, pe care îl consideră un adevărat personaj.

Nu fără mândrie, vă prezentăm noul nostru videoclip, "O LUME NEBUNĂ", în colaborare cu Zhao! După cum veți vedea, ne-am distrat mult la filmări și am luat-o razna de-a binelea. A fost o bucurie să lucrăm cu Zhao și o mare onoare să-l avem invitat pe domnul Dumitru Prunariu - un om deosebit. Sperăm să vă placă! Nu uitați să dați SHARE! :) - este mesajul transmis de Bere Gratis

În luna septembrie, formația a sărbătorit 15 ani de activitate muzicală. Formată în 1998, Bere Gratis a suferit câteva modificări de componență de-a lungul timpului, în prezent trupa însemnând: Mihai ‘Miță’ Georgescu (voce), Robert Anghelescu (clape), Marian ‘Piticu’ Săracu (tobe), Marius ‘Neuro’ Bob (chitară) și Radu Vaștag (bass). Mai maturi, dar mânați de aceeași pasiune și abnegație, fac și acum ce făceau și în urmă cu 15 ani: muzică și versuri. Notorietatea nu i-a schimbat, iar respectul față de public și-a păstrat aceeași însemnătate sacră.

Idealul este în sine o realitate în devenire. Iar noi, după 15 ani, avem avem încă idealuri, a declarat solistul Mihai Georgescu.

VIDEOCLIP: Bere Gratis feat. Zhao - "O lume nebună"

Citește mai multe despre Bere Gratis
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Colind de Crăciun, în interpretarea inedită a grupului The Piano Guys - VIDEOCLIP

Grupul The Piano Guys, una dintre senzațiile YouTube-ului, a lansat, cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă, un nou videoclip. Cei patru...

Închide