Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Cătălin Rulea (Toulouse Lautrec) @InfoMusicVIDEO: Dezbatem "Șmecherul din tine" cu Cătălin Rulea la X ani de Toulouse Lautrec - Află care-i șmecheria INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
BZN / Michael BoltonCu voucherul InfoMusic, obții 45% reducere la concertele BZN și Michael Bolton Olanda este câștigătoarea Eurovision 2019 - VEZI CLASAMENTUL Lucia la InfoMusicLucia tratează un tabu al societății în piesa Catastrophe: "Mă lovesc de chestia asta foarte des" - VIDEO Un bis plin de dragoste de la Lenny Kravitz - RECENZIE CONCERT

Aylin and The Lucky Charms - "10 Feet Tall" - VIDEOCLIP

Aylin and The Lucky Charms au lansat un nou videoclip, single-ul promovat fiind "10 Feet Tall". Nevoia de protecție într-o relație de iubire este mesajul transmis prin versurile piesei, dar și plin clip, a cărui coregrafie ne trimite cu gândul la paralela dintre pașii de dans și coordonarea partenerilor într-un cuplu.
Aylin and The Lucky Charms -

Aylin and The Lucky Charms - "10 Feet Tall" (secvență videoclip)

După videoclipul piesei "Kiss", ce ne reamintea de vara care a trecut, de vacanță și de mare, Aylin and The Lucky Charms s-au întors cu un videoclip sugestiv pentru un single ce creează senzația de fluturi în stomac. Piesa "10 Feet Tall", ale cărei versuri vorbesc despre iubire și  nevoia de protecție, este pusă în valoare de un clip dinamic, dansul fiind metafora găsită de Aylin pentru a transmite ideea de chimie, echilibru și atracție între parteneri.

Pentru "10 Feet Tall", Aylin a colaborat pe partea de versuri cu Naz Tokio și Elena Moroșanu, pentru producție lucrând cu Baisan Emanuel-Alexandru (Alex Baisan), Platon Eduard-Andrei ( Andy Platon , Antonescu Ioan-Alexandru (Zagga) și Luca George Iulian ( Lu-K Beats).

Aylin Cadîr s-a născut într-o familie de turci din Constanţa, România. La vârsta de 16 ani participă la un concurs de televiziune, care îi schimbă viaţa. În urma concursului s-a format trupa Pops, din care Aylin a făcut parte împreuna cu alte trei fete. În anul 2004 intră la facultatea de teatru a "Universităţii Hyperion", avându-i ca profesori pe Emil Hossu şi Catrinel Dumitrescu. În paralel, îşi formează o trupă formată din tineri instrumentişti de jazz cu care susţine concerte în cluburi de specialitate din Bucureşti şi din ţară.

Din dorinţa de a cânta piese proprii apare primul album, "Cloud", primul single fiind piesa cu acelaşi nume. Filmează videoclipuri la piesele "Cloud" şi "Chemistry", la fiecare din ele lucrând cu echipe de tineri cineaşti.

În prezent, Aylin susţine concerte alături de trupa ei, The Lucky Charms, cu care a început deja să lucreze pentru următorul album.

Aylin & The Lucky Charms - "10 Feet Tall"

Citește mai multe despre Aylin Cadir
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Andra feat. Marius Moga - "Atâta timp cât mă iubești" - VIDEOCLIP

Andra a lansat noul videoclip pentru single-ul “Atâta timp cât mă iubești”, interpretat împreună cu Marius Moga.

Închide