Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Avicii a lansat - "Hey Brother" - VIDEOCLIP

Tânărul DJ și producător Avicii a lansat videoclipul single-ului "Hey Brother", ce aduce un omagiu soldaților americani căzuți la datorie. Melodia include interpretarea cântărețului de blues Dan Tyminski.

Publicat

pe

Secvență videoclip Avicii - "Hey Brother"
Secvență videoclip Avicii - "Hey Brother"

La numai 24 de ani, Avicii este unul dintre cei mai de succes DJ și producători din ultimii ani. Cu un profit de 12 milioane de lire sterline înregistrat anul trecut, acesta a ocupat locul 6 în topul celor mai bine plătiți DJ din lume în 2012, publicat de revista Forbes. În prezent, Aivicii promovează albumul de debut, pe care l-a lansat în luna septembrie. Intitulat "True", materialul include colaborări cu artiști din diferite zone muzicale, precum cântărețul de country Mac Davis, Mike Einzinger de la Incubus, cântărețul de soul Aloe Blacc și Dan Reynolds de la Imagine Dragons.

"Hey Brother" este cel de-al treilea single extras de pe disc și se bucură de un videoclip, în care este adus un tribut soldaților din armata americană. Piesa include fragmente cu vocea cântărețului de blues Dan Tyminski și a fost compusă de Avicii în colaborare cu Ash Pournouri, Salem Al Fakir și Vincent Pontare. "Hey Brother" a fost urmat de single-ul "Addicted To You", lansat pe 27 noiembrie. Primul single extras a fost "Wake Me Up", lansat în luna iunie. Melodia s-a bucurat de succes internațional, ajungând pe locul 1 în numeroase topuri din Europa. Cântecul a fost chiar desemnat de anumite publicații drept "imnul verii".

Artistul suedez a început să realizeze remixuri și să producă piesă la vârsta de 18 ani, în propriul dormitor. Cariera sa a început în 2007, după ce a colaborat cu mulți producători și DJ cunoscuți precum John Dahlback și David Guetta. Avicii a cunoscut pentru prima dată succescul internațional la doar 22 de ani, când single-ul "Levels" (2011) s-a aflat pe primele poziții în topuri din peste 50 de țări.

VIDEOCLIP: Avicii - "Hey Brother"

Trending