Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Cătălin Rulea (Toulouse Lautrec) @InfoMusicVIDEO: Dezbatem "Șmecherul din tine" cu Cătălin Rulea la X ani de Toulouse Lautrec - Află care-i șmecheria INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
BZN / Michael BoltonCu voucherul InfoMusic, obții 45% reducere la concertele BZN și Michael Bolton Olanda este câștigătoarea Eurovision 2019 - VEZI CLASAMENTUL Lucia la InfoMusicLucia tratează un tabu al societății în piesa Catastrophe: "Mă lovesc de chestia asta foarte des" - VIDEO Un bis plin de dragoste de la Lenny Kravitz - RECENZIE CONCERT

Artistul anului 2013: Bruno Mars - VIDEO

Cu un album solo de succes, single-uri în top Hot 100 și un turneu sold out, Bruno Mars este desemnat Artistul anului 2013 de cunoscuta revistă americană Billboard.
Bruno Mars - Artistul anului 2013 - Billboard

Bruno Mars - Artistul anului 2013 - Billboard

Când era mic îi imita pe Elvis Presley și Michael Jackson. Nu avea emoții și se bucura din plin de aplauzele publicului. Bruno Mars s-a născut în Hololulu, Hawaii, într-o familie de artiști, astfel că muzica și scena au fost mereu o parte importantă din viața sa. "Obișnuiam să susțin numeroase spectacole în Hawaii, alături de tatăl meu. Toți membrii familiei mele cântă la un instrument...mereu am fost înconjurat de muzică", povestește Bruno Mars. Acesta a început să compună de tânăr, iar la chitară a învățat să cânte datorită fascinației pentru Jimi Hendrix.

Little Bruno Mars

La vârsta de 17 ani s-a mutat în Los Angeles, pentru a-și începe cariera muzicală. La început, Mars a fost doar compozitor pentru artiști cunoscuți ca Alexandra Burke, Travie McCoy, Adam Levine, Brandy, Sean Kingston și Flo Rida. Cariera sa solo a început în 2010 odată cu featuring-ul cu Travie McCoy și piesa "Billionaire". Melodia a devenit un hit la nivel mondial, fiind o rampă de lansare perfectă pentru Bruno Mars. Tot în 2010, acesta a lansat albumul de debut "Doo-Wops & Hooligans".

Cel de-al doilea material,"Unorthodox Jukebox", a apărut în 2012 și a petrecut aproape 10 luni pe primele 20 de poziții din topul Billboard 200. Primul single "Locked Out of Heaven" a fost numărul 1 în Hot 100 timp de 6 săptămâni. Au urmat "When I Was Yout Man" care s-a bucurat de o nominalizare la Premiile Grammy, "Treasure" care a debutat în top 10 în peste 12 țări și "Gorilla", care se bucură de un videoclip extrem de sexy ce a strâns în doar 2 luni peste 17 milioane de vizualizări. Ultimul extras este "Young Girl", lansat în urmă cu câteva zile, pe 10 decembrie. Turneul de promovare al albumului se intitulează "Moonshine Jungle" și, până în prezent, s-a bucurat de un succes incredibil, cu 48 de spectacole sold-out în America de Nord. În 2014, artistul va pleca în Australia, Noua Zeelandă, Asia și America de Sud, iar vara se va întoarce în America de Nord. În plus, Bruno Mars a fost invitat să cânte în finala Super Bowl 2014.

Bruno Mars - "Grenade" (studio session)

Bruno Mars nu a renunțat niciodată să creadă în el și în visul său. Cu răbdare, perseverență și multă muncă, acesta a ajuns într-un moment important al carierei sale, bucurându-se în sfârșit de popularitatea pe care și-o dorea ca artist solo. Bruno Mars a rămas pe scenă la fel de carismatic ca atunci când era un copil, iar inocența și plăcerea de a încânta publicul te cuceresc. După un drum deloc ușor, la 28 de ani, Bruno Mars este Artistul anului 2013.

Coperta Billboard - Bruno Mars - Artistul anului 2013

Coperta Billboard - Bruno Mars - Artistul anului 2013 (Foto: www.facebook.com)

Citește mai multe despre Bruno Mars
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Serj Tankian a lansat clipul "Distant Thing" - VIDEOCLIP

Solistul Serj Tankian (System of a Down) a lansat un nou videoclip intitulat "Distant Thing". Melodia este extrasă de pe...

Închide