Urmărește-ne în Social Media

Industria muzicala

Lista artiștilor de urmărit în 2014 - VIDEO

Industria muzicală a primit în 2013 un val puternic de artiști noi, care refuză să se încadreze într-un anumit gen muzical, realizând combinații cât mai diverse. Printre cei care au câștigat popularitatea publicului și topurile din întreaga lume îi amintim pe John Newman, Jessie Ware, Lorde, Haim, Naughty Boy, London Grammer, Birdy, Sky Ferreira, The Lumineers și Imagine Dragons. Este timpul să urmărim tinerii artiști care promit să se impună în 2014.

Publicat

pe

Action Bronson, August Alsina, Banks, Jhene Aiko, Kid Ink
Action Bronson, August Alsina, Banks, Jhene Aiko, Kid Ink

După ce a intuit hiturile verii 2013, Shazam vine cu o nouă listă de previziuni. De această dată ne atrage atenția asupra artiștilor care au mari șanse să cucerească topurile muzicale în 2014. Lista realizată de Shazam s-a bazat în principal pe numărul de taguri pe care le-au primit artiștii de la cei 400 de milioane de utilizatori ai serviciiului internațional.

Pe locul 1 se află rapperul din Queens, Action Bronson, a cărui muzică este puternic influențată de celebrul grup Wu-Tang Clan. Pe locul 2 se află tot un rapper, August Alsina, care s-a bucurat de succes în 2013 cu single-ul "I Love This S---". Tânăra compozitoare și interpretă Banks se află pe locul 3 în cadrul aceluiași clasament. Banks a atras atenția publicațiilor The Guardian și Billboard care au inclus-o în compania unor nume ca Lana Del Rey, Sade, Fiona Apple și Jessie Ware. Poziția cu numărul 4 e ocupată de Jhene Aiko, cunoscută pentru colaborările sale cu Drake și Big Sean. Kid Ink, rapperul pe care l-am auzit alături de Macklemore, se află pe locul 5 în top.

Lucy Hale, Martin Garrix, Rich Homie Quan, Sam Smith, Vance Joy

Lucy Hale, Martin Garrix, Rich Homie Quan, Sam Smith, Vance Joy

La jumătatea clasamentului ne întâlnim cu Lucy Hale, actrița ce interpretează rolul lui Aria Montgomery în celebrul serial "Pretty Little Liars", produs de ABC. Aceasta nu duce lipsă de popularitate, dar rămâne de văzut dacă fanii vor aprecia și muzica ei, care abordează genul country. Locul 7 este ocupat de DJ-ul olandez Martin Garrix, cunoscut pentru melodia "Animals". Considerat de The New York Times unul dintre pionierii generației sale, rapperul Rich Homie Quan se află pe a 8-ea poziție în clasament. Acesta este urmat, pe 9, de londonezul Sam Smith, care se inspiră din muzica lui Stevie Wonder, Chaka Khan și Aretha Franklin. Pe locul 10 se află Vance Joy, care deja a înregistrat un hit single, "Riptide", în țara sa natală, Australia.

1. Action Bronson - "Strictly 4 My Jeeps"

2. August Alsina - "Numb" (Explicit) ft. B.o.B., Yo Gotti

3. Banks - "This Is What It Feels Like"

4. Jhene Aiko - "The Worst"

5. Kid Ink - "Show Me" (Explicit) feat. Chris Brown

6. Lucy Hale - "Introducing Lucy Hale"

7. Martin Garrix - "Animals"

8. Rich Homie Quan - "Type of Way"

9. Sam Smith - "Money On My Mind "

10. Vance Joy - "Riptide"

Trending