Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Cătălin Rulea (Toulouse Lautrec) @InfoMusicVIDEO: Dezbatem "Șmecherul din tine" cu Cătălin Rulea la X ani de Toulouse Lautrec - Află care-i șmecheria INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
BZN / Michael BoltonCu voucherul InfoMusic, obții 45% reducere la concertele BZN și Michael Bolton Olanda este câștigătoarea Eurovision 2019 - VEZI CLASAMENTUL Lucia la InfoMusicLucia tratează un tabu al societății în piesa Catastrophe: "Mă lovesc de chestia asta foarte des" - VIDEO Un bis plin de dragoste de la Lenny Kravitz - RECENZIE CONCERT

Afirmațiile lui Cheloo la X Factor au fost amendate cu 10.000 de lei de CNA

CNA a amendat Antena 1 cu 10.000 de lei, pentru afirmațiile făcute de Cheloo, în cadrul emisiunii X Factor, la adresa unui concurent homosexual.
Cheloo la X Factor

Cheloo la X Factor

Șapte din nouă membrii CNA au votat în ședința de astăzi pentru amenda de 10.000 de lei, dată postului Antena 1. În cadrul emisiunii X Factor din data de 24 noiembrie, concurentul Paulo Lagana, care și-a făcut publică orientarea sexuală, a primit de la Cheloo, membru al juriului, următorul comentariu: "Ai cântat, eu disprețuiesc tot ceea ce ești, ce reprezinți și țara asta te va trimite acasă cu siguranță". În urma acestor afirmații, CNA-ul a primit peste 700 de reclamații.

Membrul CNA Cristina Trepcea a declarat că trebuie tras un semnal de alarmă în aceste cazuri și că în mod normal, postul ar fi trebuit să-și ceară scuze pentru incident. Pe de altă parte, Mirela Bomboe, reprezentantul Antena Group în cadrul ședinței, a susținut că declarația lui Cheloo nu instigă la ură și violență și că are dreptul să-și exprime propria opinie.

Mirela Bomboe, reprezentantul Antena Group la CNA: Fiecare membru al juriului și-a exprimat un punct de vedere. La fel a făcut și Cheloo. A fost o emisiune în direct, a fost opinia lui, nu a fost împărtășită de ceilalți membri ai juriului. Fiecare a intervenit. Nu e existat nicio instigare la ură, la violență. A fost o reacție spontană. Asta este, sunt păreri și pro și contra, iar fiecare are dreptul la propria opinie. Nu încerc să apăr, dar ați văzut că fiecare a încercat să acopere și să meargă mai departe.

Cristina Trepcea, membru CNA – Cei trei reprezintă postul, iar postul nu s-a pronunțat deloc pe acest subiect. Acesta este un subiect extrem de delicat și nu cred că în legătură cu acest subiect. Cred că suntem într-un moment în care trebuie să dăm un semnal dacă ni se pare sau nu în regulă. În astfel de situații, în "țările calde" curg scuzele postului. Nu am văzut nimic în acest caz. Nu suntem în 1900 toamna. În alte părți asemenea situații au fost rezolvate într-o manieră extrem de elegantă.

Valentin Jucan, membru CNA – Producătorii știau foarte bine că o astfel de prezență va incita, și din punctul meu de vedere se bazau pe reacția unui astfel de personaj, Cheloo. Este vina radiodifuzorului că a creat acest moment. Cred că asta a fost și ideea - fragmente din timpul ședinței, relatate de paginademedia.ro.

Citește mai multe despre Cheloo
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Trooper cântă cu solistul Bere Gratis în deschiderea concertului Scorpions

Scorpions va concerta în capitală pe data de 14 decembrie 2013, sub cupola Pavilionului Central Romexpo. În deschidere va cânta...

Închide