Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Summer Well 2019
Cerbul de Aur (logo)INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
INFO CONCERT:
Michael Bolton
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
Steve Aoki s-a aruncat în mijlocul fanilor la Festivalul NEVERSEA 2019NEVERSEA 2019: Jessie J și Steve Aoki au coborât în public în a treia zi de festival - POZE & VIDEO NEVERSEA 2019: Show-uri incendiare cu Sean Paul și Afrojack - POZE & VIDEO

Animal X a lansat clipul "Strălucesc la fel" - VIDEOCLIP

Cei de la Animal X au lansat videoclipul noului single "Strălucesc la fel". Acesta a fost regizat chiar de basistul formației, Lazăr Cercel, poreclit Tzapu.
Making of videoclip Animal X -

Making of videoclip Animal X - "Strălucesc la fel"

Cea mai nouă melodie semnată Animal X se bucură și de un videoclip alb-negru, realizat  în stilul unui scurt-metraj. Acesta a fost filmat în diferite locații din Capitală. În regia basistului trupei, Lazăr Cercel aka Tzapu, solistul Șerban Copot și modelul Sabina Trandafir au intrat în pielea personajelor principale. Clipul prezintă o poveste de dragoste, cu final neașteptat.

Despre noua piesă, cei din trupă au declarat că este o baladă lentă, ce se potrivește perfect cu perioada Sărbătorilor de Iarnă. Single-ul vine la 6 luni de la lansarea piesei "Let it go", o colabore cu Sony Flame ce s-a născut în Ibiza, în timpul sesiunilor de înregistrare a noului albumului.

Animal X este una dintre puținele trupe lansate în anii '90 care încă are activitate muzicală. Este prima trupă românească care a câștigat premiul European MTV Music Awards la Barcelona în 2002 și una dintre puținele trupe care se pot lăuda cu numeroase turnee naționale și multe hit-uri care au staționat pentru o lungă perioadă de timp în topuri. În anul 2005 celor trei băieți li s-au alăturat încă trei instrumentiști. În 2010 Alexandru Salaman (Șopârlă) a părăsit trupa, iar componența actuală este: Șerban Copot (voce), Laurentiu Penca (synth, voce), George Belu (chitara), Alex Ivanus (tobe) și Lazăr Cercel (bass). Printre hit-urile formației se numără melodiile "N-am crezut", "Pentru ea", "Să pot ierta", "Mai mult ca oricând", "Băieți derbedei", "Balada", "Nisip purtat de vânt", "Doar tu și eu". Animal X a împlinit anul acesta 14 ani de activitate.

VIDEOCLIP: Animal X - "Strălucesc la fel"

Citește mai multe despre Animal X
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ana Maria Mirică în hora favoriților la Vocea României - VIDEO

Ana Maria Mirică a interpretat Hora din Moldova (Nelly Ciobanu) la Vocea României. Ea a fost salvată de Horia Brenciu...

Închide