Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania 2018-2019 Bogdan Ioan, câștigătorul trofeului Vocea României 2018Bogdan Ioan este câștigătorul trofeului Vocea României 2018 INFO CONCERT:
Tom Jones
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Sarah Brightman
André Rieu își extinde iar progamul la Cluj-Napoca, anunță cel de-al patrulea concert în 2019 - BILETE INFO CONCERT:
André Rieu

Angela Gheorghiu a lansat un nou colind, "Cântec de Crăciun (Din an în an)"

Angela Gheorghiu a lansat un nou colind. "Cântec de Crăciun (Din an în an)" este extras de pe primul său album de colinde românesti, "O, ce veste minunată!". Discul conține 16 compoziții și poate fi găsit în toate magazinele de specialitate din țară, precum și în hypermarketuri, la raionul de muzică.

Angela Gheorghiu

Noul material discografic al Angelei Gheorghiu este realizat cu sprijinul Radio România si al Centrului Cultural Casa Artelor și contine 16 dintre cele mai îndrăgite colinde tradiționale românesti, printre care "Bună dimineața la Moș Ajun", "Florile dalbe (Astăzi s-a nascut Hristos)" sau "Colindița".

"Am înregistrat acest album de colinde pentru a readuce în suflet acea bucurie simplă, dar înălțatoare, a Crăciunului petrecut alături de cei mai dragi oameni. Sunt fericită și emoționată să pot oferi publicului primul CD cu colinde românești de referință, cu aranjamente gândite pentru spiritul și vocea mea. Este un vis împlinit pentru mine, pentru că este un proiect de suflet, primul realizat prin intermediul fundației pe care am înființat-o și care-mi poartă numele, Fundația Angela Gheorghiu. Le mulțumesc tuturor prietenilor care m-au sprijinit pentru a vă putea oferi ce este mai de preț în muzica românească tradițională de Crăciun. Vă urez să aveți parte de sărbători cu mare bucurie și pace sufletească!", a transmis Angela Gheorghiu.

Piesele sunt înregistrate în luna septembrie 2013 la Sala Radio, alături de Orchestra Naționala Radio, dirijor Tiberiu Soare, Corul Național de Cameră Madrigal, dirijor Voicu Popescu și Corul Accoustic, dirijor Daniel Jinga, și în ștudioul ISV - Ines Studio & Video.

Gheorghe Budis semnează muzica noului colind, iar aranjamentul a fost realizat de Sarchizov Sergiu și Constantin Arvinte.

Angela Gheorghiu – "Cântec de Crăciun (Din an în an)"

Citește mai multe despre Angela Gheorghiu
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
South Park o parodiază pe Britney Spears - VIDEO

Single-ul "Work Bitch", lansat de Britney Spears în urmă cu trei luni, a fost parodiat în cel mai nou episod...

Închide