Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 ELIZA G (Italia) câștigătoarea Cerbului de Aur 2019ELIZA G din Italia a câștigat trofeul Cerbul de Aur 2019 - VEZI LISTA CÂȘTIGĂTORILOR Poze Cerbul de Aur 2019: concert Irina Rimes INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
Poze Cerbul de Aur 2019: concert Emeli Sandé VIDEO: Cover după Metallica la Cerbul de Aur 2019 - Colaborare aparte Laura Bretan, Ester Peony și Olivier Kaye Poze Cerbul de Aur 2019: concertul lui Ștefan Bănică

Andrei Leonte (X Factor) a lansat "Te sun eu" - VIDEOCLIP

Andrei Leonte, câștigătorul primei ediții X Factor din țara noastră, a lansat un nou videoclip, pe care îl puteți urmări pe InfoMusic.
Secvență videoclip Andrei Leonte -

Secvență videoclip Andrei Leonte - "Te sun eu"

Andrei Leonte revine cu un nou single și videoclip extrem de jucăuș,"Te sun eu". Piesa vorbește despre flirturile de început de relație, iar artistul a mărturisit că îi place foarte mult când fata este cea care face primul pas.

Ne-am distrat atât de tare încât a cam venit totul de la sine. Nu mai simțeam că e o filmare și ca drept dovadă... am dărâmat o cameră fiindcă uitasem că e acolo. Nu prea a contat ce și cum arată frumos pe ecran, cât să transmitem o stare de bine și sper din tot sufletul ca asta să ajungă la oameni, a declarat Andrei Leonte.

Pentru promovarea noului single, artistul a dat startul unei campanii online, în care își invită prietenii din mediul online să îi lase mesaje pe contul oficial de Facebook cu numărul lor de telefon pentru a lua legătura cu ei.

Campania a mers mai bine decât mă așteptam, foarte bine chiar. Atât de bine încât mulți și-au scris numarele de telefoane chiar la comentarii, în văzul tuturor. Așa că deși încă nu sunasem pe nimeni (am așteptat o zi, haha) primeam deja mesaje "HEEEEY mi-a părut foarte bine că am vorbit cu tine astăzi. Nu mă așteptam să suni!, a precizat Andrei Leonte.

Și pentru că tot e perioada cadourilor, Andrei Leonte a povestit și despre cel mai amuzant dar pe care l-a primit de la o fată.

Cu ocazia asta o să vă povestesc și de ce mi s-a potrivit atât de bine piesa. Când eram în liceu, am prins o zi de naștere într-o relație de vreo câteva săptămâni cu o fată care întotdeauna se plângea că eu nu încerc niciodată să dau de ea și că trebuie să tragă mereu de mine. Ceea ce nu întelegea ea, era că eu nu aveam bani și eram întotdeauna în perioada de grație. Așa că de ziua mea mi-a făcut o reîncărcare de 20$. (erau dolari în vremea aia), a mai povestit Andrei Leonte.

Iar în loc de mesaj de Sărbători, Andrei ne-a dat un sfat: De Sărbători sunați-i voi pe cei dragi!

VIDEOCLIP: Andrei Leonte - "Te sun eu"

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=1i7zxBjVlvc&w=600]

Citește mai multe despre Andrei Leonte
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Rod Stewart vrea să reunească Faces în 2015

Rod Stewart se gândește deja la anul 2015, pentru care are în plan reunirea celebrei formații Faces, în care a...

Închide