Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Enrique Iglesias concertează în octombrie la Cluj-Napoca Spotlight FestivalBob Sinclar vine la Spotlight - Festivalul Internațional al Luminii 2019 INFO CONCERT:
The Cure
Aris Negoiţă, puştiul cu dans de senzaţie de la Românii au TalentUrmăreşte-l pe Aris Negoiţă, puştiul cu dans de senzaţie de la Românii au Talent - VIDEO INFO CONCERT:
HAVASI Concert Show
INFO CONCERT:
Neversea 2019

Andrei Chermeleu, Hit Figure la Vocea României - VIDEO

Andrei Chermeleu a interpretat live Father Figure (George Michael) la Vocea României. Vezi momentul și reacțiile antrenorilor la primul său live solo din emisiunea de pe 7 decembrie.
Andrei Chermeleu în primul său live la Vocea României

Andrei Chermeleu în primul său live la Vocea României

Andrei Chermeleu (29 de ani) a cântat primul hit al serii, cu impact la grosul audienței. Melodia "Father Figure" (George Michael) a fost interpretată curat și cu multă căldură. Momentul său a fost chiar înaintea interpretării Stellei Anița, partenera sa de trupă și viață.

Vezi rezultatele celui de-al doilea live Vocea României 2013: Concurenții care merg mai departe

"Andrei Chermeleu este un tip fermecător, un tip dulce, cu o voce care poate avea o candoare și o căldură și o înălțime extraordinară, dar și dramatism și pasiune. Îmi place foarte mult că această piesă îi va pune exact toate aceste contraste împreună", a spus Loredana înaintea interpretării lui Andrei Chermeleu.

"Foarte sensibilă și foarte caldă interpretarea ta - mie mi-a plăcut foarte mult – și diferită față de original”, i-a spus Smiley. "În seara asta a cântat superb, a transmis emoție", a revenit Loredana . "Ai reușit să aduci în fața noastră o interpretare deosebită. Chiar dacă Geogre Michael are tot o voce caldă, tu ai reușit să cânți și mai cald", i-a spus antrenoarea lui Andrei Chermeleu.

VIDEO: Andrei Chermeleu live la Vocea României

Fii la curent cu evoluția concursului Vocea României citind știrile InfoMusic.ro.

Citește mai multe despre Andrei ChermeleuHoria BrenciuLoredana GrozaSmiley
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Nane feat. Guess Who - "Modalitate" - VIDEOCLIP

Nane prezintă noul single "Modalitate", o colaborare cu Guess Who. Melodia se bucură de un videoclip de stare, disponibil pe...

Închide