Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Chris Botti
INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
INFO CONCERT:
Michael Bolton
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
INFO CONCERT:
The Cure
Aris Negoiţă, puştiul cu dans de senzaţie de la Românii au TalentUrmăreşte-l pe Aris Negoiţă, puştiul cu dans de senzaţie de la Românii au Talent - VIDEO

Andra - "Cine iubește și lasă/Mărioara de la Gorj" (colaj Maria Tănase) - VIDEOCLIP

Andra și-a dorit ca de Ziua Națională a României să aducă un omagiu interpretei de muzică populară Maria Tănase. Urmărește pe InfoMusic un colaj special realizat, în care Andra interpretează piesele artistei.
Andra aduce un omagiu artistei Maria Tănase

Andra aduce un omagiu artistei Maria Tănase

N-ai cum să n-o iubești pe Maria Tănase! E nevoie să o asculți o dată și te vrăjește pur și simplu! Transmite atât de multe sentimente, atât de multe trăiri și atât de mult talent cu o singură piesă. Pe mine mă mai fascinează și omul Maria Tănase, nu doar artistul. Știu că ea nu a făcut avere pentru că tot ce câștiga împărțea cu alții, să le fie și altora bine! În plus mi se pare că a fost o femeie care a trăit curajos și demn până la capăt! Sper să vă placă acest moment făcut special în amintirea ei. Anul acesta s-au împlinit 100 de ani de la nașterea Mariei Tănase!, a declarat Andra.

Săptămâna trecută, Andra a filmat videoclipul piesei "Atâta timp cât mă iubești", alături de regizorul Iulian Moga. Povestea clipului este văzută prin ochii iubitului și surprinde momente dintr-o zi specială, ziua ei de naștere: Andra se trezește, se pregătește pentru o nouă zi, apoi primește cadou o mașină, la salonul de înfrumusețare se întâlnește cu două prietene, Adela Popescu și Andreea Banică, după care, la restaurant, este surprinsă cu tort și șampanie. Ziua sa se termină incendiar, cu o petrecere de zile mari, alături de prieteni - Poze de la filmări.

Filmările au durat peste 16 ore, însă timpul a trecut foarte repede. În plus, petrecerea de la final, cu prietenii și colegii mei, m-a făcut să nu mai simt deloc oboseala. Ne-am distrat de minune!, a spus Andra.

Andra - "Cine iubește și lasă/Mărioara de la Gorj" (colaj Maria Tănase)

Citește mai multe despre Andra
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Justin Bieber - "All That Matters" alături de Cailin Russo - VIDEOCLIP

După o serie neîntreruptă de piese lansate una câte una săptămânal, Justin Bieber revine cu un nou videoclip. Piesa promovată...

Închide