Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
LP
Câștigă o invitație dublă la concertul Tom Jones de la Cluj-Napoca INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Tom Jones
INFO CONCERT:
Garbage

Andra a lansat colindul "Sus, la poarta Raiului" - AUDIO

Andra le-a pregătit fanilor săi un cadou special de Craciun: artista a lansat colindul "Sus, la poarta Raiului", pe care îl puteți asculta pe InfoMusic.
Andra -

Andra - "Vis de iarnă" artwork

Cântecul este extras de pe primul album de colinde al Andrei. Materialul se intitulează "Vis de iarnă" și este format din nouă melodii dedicate Sărbătorilor de Iarnă, colinde tradiționale românești, precum "O, ce veste minunată!", "Moș Crăciun" și "Deschide ușa, creștine!", dar și piese internaționale, ca "Silent night" și "All I want for Christmas is you".

În prag de sărbătoare, vin cu un colind frumos, care îmi doresc să ajungă la sufletele tuturor românilor! Să vă bucurați de Crăciun și de cei dragi!, le-a transmis Andra fanilor.

Într-o interpretare de excepție, Andra oferă pe albumul "Vis de iarnă" melodii pline de căldură, special adunate pe acest material discografic pentru a surprinde atmosfera sărbătorilor și a-i face pe toți să se bucure de Crăciun.

Andra - "Sus, la poarta Raiului"

Citește mai multe despre Andra
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Moby a lansat "Almost Home" - VIDEOCLIP

Moby a realizat un clip emoționant pentru melodia "Almost Home". Piesa este inclusă pe albumul "Innocents" și este un semnal...

Închide