Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Enrique Iglesias concertează în octombrie la Cluj-Napoca Spotlight FestivalBob Sinclar vine la Spotlight - Festivalul Internațional al Luminii 2019 INFO CONCERT:
The Cure
Aris Negoiţă, puştiul cu dans de senzaţie de la Românii au TalentUrmăreşte-l pe Aris Negoiţă, puştiul cu dans de senzaţie de la Românii au Talent - VIDEO INFO CONCERT:
HAVASI Concert Show

Ana Maria Mirică în hora favoriților la Vocea României - VIDEO

Ana Maria Mirică a interpretat Hora din Moldova (Nelly Ciobanu) la Vocea României. Ea a fost salvată de Horia Brenciu și merge mai departe în etapa următoare a concursului. Vezi momentul și reacțiile antrenorilor la primul său live din emisiunea de pe 1 decembrie.
Ana Maria Mirică a făcut senzație la Vocea României cu o Horă din Moldova

Ana Maria Mirică a făcut senzație la Vocea României cu o Horă din Moldova

După un succes răsunător la duel, care a adus-o în atenția audienței generale a ProTV-ului, Ana Maria Mirică își continuă ascensiunea pe scala notorietății. Lumea o privește drept una dintre favoritele concursului Vocea României, iar o viitoare demonstrație de virtuozitate într-un gen muzical ca pop, pop-rock le-ar închide gura eventualilor cârcotași. De altfel, toți antrenorii îi apreciază calitățile de cântăreață și de actriță, având numai cuvinte de laudă și în urma evoluției din seara de 1 Decembrie.

Vezi rezultatele primului live Vocea României 2013: Concurenții care merg mai departe

"Ea este un musical: muzică, dans, actorie, veselie, gălăgie, Ana Maria este un concurent de temut", a spus Smiley, un susținător al Anei în ciuda competiției directe. Multiplele valențele artistice ale solistei îl fac pe Horia Brenciu să adopte o strategie care să o pună cu adevărat în valoare: "Pentru Ana Maria Mirică, melodia nu trebuie să fie una oarecare, nu e de ajuns să aibă doar melodicitate și să fie hit. Trebuie să îi dai o melodie în care să o vezi în toată splendoarea ei: să danseze, să joace la propriu și la figurat și să cânte".

Ana Maria Mirică: Îmi doresc să am același impact la public, dacă nu mai mare...

Antrenorul i-a oferit o partitură folclorică - "Hora din Moldova". Cu această piesă, Nelly Ciobanu a reprezentat Moldova la Eurovision 2009. Ana Maria a cântat și a dansat precum se aștepta toată lumea. A fost la înălțime, fiind chiar ridicată deasupra horei de cei 4 dansatori. Și-a menținut echilibrul, atitudinea și linia melodică.

"Ai mult volum și se pare că ți  se potrivește foarte bine direcția asta. E o alegere potrivită. Ai avut energie și ai cântat-o foarte bine", i-a spus Marius Moga. "Ne-ai dovedit încă o dată că ai abilitatea de a face show, de a mișca oamenii", a întărit Smiley. Chiar și Loredana care n-ar fi vrut să o mai vadă cântând o piesă populară a apreciat momentul: "Foarte puternic, foarte frumos!".

Fii la curent cu evoluția concursului Vocea României citind știrile InfoMusic.ro.

Citește mai multe despre Ana Maria MiricăHoria BrenciuLoredana GrozaMarius MogaSmiley
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Gogol Bordello a lansat un nou clip, "Lost Innocent World" - VIDEOCLIP

Gogol Bordello conitnua promovare albumului "Pura Vida Conspiracy", apărut în luna iulie 2013, și a lansat videoclipul "Lost Innocent World"....

Închide