Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Cătălin Rulea (Toulouse Lautrec) @InfoMusicVIDEO: Dezbatem "Șmecherul din tine" cu Cătălin Rulea la X ani de Toulouse Lautrec - Află care-i șmecheria INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
BZN / Michael BoltonCu voucherul InfoMusic, obții 45% reducere la concertele BZN și Michael Bolton Olanda este câștigătoarea Eurovision 2019 - VEZI CLASAMENTUL Lucia la InfoMusicLucia tratează un tabu al societății în piesa Catastrophe: "Mă lovesc de chestia asta foarte des" - VIDEO Un bis plin de dragoste de la Lenny Kravitz - RECENZIE CONCERT

Alternosfera a lansat un single nou - AUDIO

Cu doar două zile înainte de concertul aniversar Alternosfera, pe care trupa îl va susține în Clubul Colectiv din București, formația din Republica Moldova lansează un nou single, intitulat "Epizodia".
Alternosfera

Alternosfera

Piesa – centrul de greutate al tripticului conceptual cu același nume - face parte din albumul "Epizodia" ce a fost lansat în primăvară, de Ziua Internațională PI (03.14.2013). Pentru fanii Alternosfera, "Epizodia" nu este o piesă nouă, căci single-ul a fost inclus atât în playlistul Alternosfera din turneul național "Epizodia Tour", cât și în restul concertelor pe care trupa le-a susținut pe parcursul acestui an (40 la număr).

Albumul "Epizodia" (lansat în martie 2013) și albumul "Virgula" (lansat in octombrie 2012) fac parte din tripticul conceptual al formatiei Alternosfera, numit chiar Epizodia. "Virgula" reprezintă miezul tripticului, iar "Epizodia" reprezintă întregul din irațional. De pe discul "Epizodia" au fost deja extrase pe single piesele "Singurătate" si "Nepoata lui Gagarin".

Chintesența tripticului gravitează în jurul celei mai importante și celebre constante matematice, PI (π). Învăluită în trecut de misticism, constanta π, datorită relației sale cu natura cercului, este inseparabilă de sferă și univers. Conceptul Epizodia își propune să devina inseparabil de Alternosfera și universul său: publicul.

Alternosfera înseamna: Marcel Bostan (voce, clape), Marin Nicoară (chitară, clape), Serghei Aladin (chitară, clape), Victor Cosparmac (bass) şi Anatolie Pugaci (tobe).

Alternosfera - "Epizodia"

Vineri, 13 decembrie 2013, Alternosfera va susține un concert aniversar în clubul Colectiv (Piata Bucur, in incinta fostei Fabrici Pionierul). Trupa va sărbători 15 ani de activitate. În playlistul serii se vor regăsi hituri din toata perioada de creație a trupei: "Wamintirile", "Arunca-mi", "Orasul 511", "Visatori cu plumb in ochi", "Siguratate", "Nepoata lui Gagarin", "Femeia Nordica", "Muta", "Ploile nu vin", dar si piese mai putin cântate în concerte

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Alternosfera
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Acapella a lansat un nou colind, "Domnuleț și Domn din Cer" - AUDIO

Îndrăgitul grup Acapella, alături de George Miron, a lansat "Domnuleț și Domn din Cer", un colind tradițional. Interpretare specială o...

Închide