Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Alternosfera a lansat un single nou - AUDIO

Cu doar două zile înainte de concertul aniversar Alternosfera, pe care trupa îl va susține în Clubul Colectiv din București, formația din Republica Moldova lansează un nou single, intitulat "Epizodia".

Publicat

pe

Alternosfera
Alternosfera

Piesa – centrul de greutate al tripticului conceptual cu același nume - face parte din albumul "Epizodia" ce a fost lansat în primăvară, de Ziua Internațională PI (03.14.2013). Pentru fanii Alternosfera, "Epizodia" nu este o piesă nouă, căci single-ul a fost inclus atât în playlistul Alternosfera din turneul național "Epizodia Tour", cât și în restul concertelor pe care trupa le-a susținut pe parcursul acestui an (40 la număr).

Albumul "Epizodia" (lansat în martie 2013) și albumul "Virgula" (lansat in octombrie 2012) fac parte din tripticul conceptual al formatiei Alternosfera, numit chiar Epizodia. "Virgula" reprezintă miezul tripticului, iar "Epizodia" reprezintă întregul din irațional. De pe discul "Epizodia" au fost deja extrase pe single piesele "Singurătate" si "Nepoata lui Gagarin".

Chintesența tripticului gravitează în jurul celei mai importante și celebre constante matematice, PI (π). Învăluită în trecut de misticism, constanta π, datorită relației sale cu natura cercului, este inseparabilă de sferă și univers. Conceptul Epizodia își propune să devina inseparabil de Alternosfera și universul său: publicul.

Alternosfera înseamna: Marcel Bostan (voce, clape), Marin Nicoară (chitară, clape), Serghei Aladin (chitară, clape), Victor Cosparmac (bass) şi Anatolie Pugaci (tobe).

Alternosfera - "Epizodia"

Vineri, 13 decembrie 2013, Alternosfera va susține un concert aniversar în clubul Colectiv (Piata Bucur, in incinta fostei Fabrici Pionierul). Trupa va sărbători 15 ani de activitate. În playlistul serii se vor regăsi hituri din toata perioada de creație a trupei: "Wamintirile", "Arunca-mi", "Orasul 511", "Visatori cu plumb in ochi", "Siguratate", "Nepoata lui Gagarin", "Femeia Nordica", "Muta", "Ploile nu vin", dar si piese mai putin cântate în concerte

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte vineri, 13 decembrie 2013

Alternosfera

Loc
Colectiv

Concerte & turnee

Alternosfera anunță primul turneu acustic din istoria trupei - PROGRAM

Alternosfera își încântă fanii cu un proiect în premieră în cariera formației. Este vorba de un turneu acustic, cu evenimente muzicale în șapte orașe din România și unul în Chișinău. Găsești în articol mai multe detalii.

Publicat

pe

Alternosfera la Opera Nationala Romana 2022
Alternosfera la Opera Nationala Romana 2022 │ FOTO: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro

Povestea programului unplugged a început în urmă cu trei ani, când trupa a încercat o rearanjare a pieselor sale într-un format acustic. Tot experimentând cu diferite instrumente și structuri, Alternosfera a creat conceput Theatroll - Corbul Troian, unde piese din discografia trupei au fost reinterpretate și cântate alături de orchestră pe cele mai mari scene de teatru. Acum, Alternosfera vine în fața fanilor cu primul program acustic.

Cu această ocazie, Alternosfera va ajunge în mai multe orașe din România, chiar și în cele mai mici, unde nu ar fi putut ajunge cu versiunea electrică. În centrul atenției vor sta piese care nu se regăsesc foarte des în concertele electrice, dar care sunt foarte așteptate de fani.

Trupa a gândit un playlist în care piesele care au fost interpretate în concertele Theatroll - Corbul Troian să nu se regăsească în concertele unplugged. Alternosfera nu a uitat de hit-urile care i-au adus aprecierea fanilor de pretutindeni, astfel că o parte dintre acestea se vor auzi acustic.

Program turneu acustic Altenosfera

Citește în continuare

Trending