Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Jazz in the Park 2020
INFO CONCERT:
Il Volo
Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia

Alicia Keys a lansat o piesă înregistrată în 2007, "Die Without You"

Alicia Keys a dezvăluit recent single-ul "Die Without You", un cover al hitului lansat de rapper-ul american P.M. Dawn în 1992. Piesa a fost înregistrată de artistă în 2007, fiind dezvăluită acum, la 6 ani de la producția sa.
Alicia Keys

Alicia Keys

Într-o perioadă în care piesele artiștilor apar pe internet înainte de lansarea oficială, Alicia Keys reușește să-și țină "comorile" departe de hackeri. "Die Without You", un cover după o piesă de-a lui P.M. Dawn, a fost păstrat vreme de 6 ani la studiourile unde lucrează artista, fiind dezvăluit de-abia anul acesta.

"Există niște ziduri de oțel la studioul în care înregistrez, în așa fel încât secretele și comorile mele nelansate să nu apară pe internet înainte de a-mi da acordul. Și mă refer aici la muzică, înregistrări din concerte, videoclipuri, bloguri și multe alte materiale pe care am vrut să le păstrez, dar nu am știut exact unde aș putea să le folosesc", povestește Alicia Keys.

"Die Without You" lansat de Alicia oferă ascultătorilor o versiune R&B cu o linie melodică simplifică a hitului lui P.M. Dawn. Conform declarațiilor artistei, melodia este una dintre preferatele sale, așa încât realizarea acestui cover a fost practic inevitabilă.

"Aceasta este una dintre cele mai îndrăgite piese din playlistul meu. A trebuit să înregistrez și eu o versiune a mea."

Alicia Keys - "Die Without You"

Recent, Alicia Keys a lansat balada "Queen Of The Field". Melodia a fost compusă special pentru filmul "12 Years A Slave", ce a avut premiera pe 30 august, în cadrul Telluride Film Festival. Scenariul peliculei este bazat pe o poveste reală a unui om care se luptă pentru supraviețuire și libertate în perioada de dinaintea Războiului Civil din SUA.

Pentru coloana sonoră a filmului, regizorul Steve McQueen a apelat la ajutorul compozitorului Hans Zimmer, albumul de soundtrack-uri incluzând, de asemenea, piese semnate de John Legend, Alabama Shakes sau Laura Mvula. Pentru detalii puteți citi un articol anterior.

Citește mai multe despre Alicia Keys
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
25 de hituri într-o singură piesă - United State of Pop 2013 - AUDIO

DJ Earworm a realizat un mashup al pieselor ce au triumfat anul acesta în topurile de profil. Intitulat "United State...

Închide