Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Cătălin Rulea (Toulouse Lautrec) @InfoMusicVIDEO: Dezbatem "Șmecherul din tine" cu Cătălin Rulea la X ani de Toulouse Lautrec - Află care-i șmecheria INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
BZN / Michael BoltonCu voucherul InfoMusic, obții 45% reducere la concertele BZN și Michael Bolton Olanda este câștigătoarea Eurovision 2019 - VEZI CLASAMENTUL Lucia la InfoMusicLucia tratează un tabu al societății în piesa Catastrophe: "Mă lovesc de chestia asta foarte des" - VIDEO Un bis plin de dragoste de la Lenny Kravitz - RECENZIE CONCERT

Alex Mațaev și Florin Ristei merg în semifinala X Factor - VIDEO

Urmărește evoluțiile concurenților Deliei în a treia gală live X Factor: Florin Ristei, Oana Muntean și Alex Mațaev. Cele două voci masculine se vor întâlni în semifinală.
Alex Mațaev merge în semifinala X Factor

Alex Mațaev merge în semifinala X Factor

Selecțiile sunt tot mai dificile pe măsură ce concurenții X Factor se pot număra pe degete. După ce Cheloo a rămas în concurs cu November și Double X, cea de-a treia gală X Factor a adus pe scena eliminării echipa Deliei, compusă din Florin RisteiAlex Mațaev și Oana Muntean.

Alex a fost preferatul publicului și merge direct în semifinala X Factor. Oana și Florin au cântat la Duel, iar decizia eliminării i-a revenit juratului X Factor. Dacă Oana se afla pentru a treia oară în această postură, Florin doar ce descoperea intensitatea emoțiilor dinaintea unei posibile eliminări. Evident, lovitura e mai puternică, când căderea e de la o înălțime mai mare, iar Florin Ristei era deja pentru mulți câștigătorul finalei. Delia a ales concurentul mai bine pregătit și cu o mai mare priză la public. Florin Ristei i s-a alăturat lui Alex Mațaev pentru viitoarea semifinală X Factor.

Florin Ristei a ales o melodie cu o cadență alertă a versurilor, a cărei interpretare a inclus multă mișcare și a pretins multă concentrare. Zâmbetul caracteristic i-a rămas imprimat pe chip de toată durata piesei. A vrut să-și demonstreze talentul, iar cântecul pretențios l-a dus la duel.

De cealaltă parte, Alex Mațaev a avut o altă strategie. S-a deschis sufletește, a vorbit despre singurătatea prin care trece, personalizând un hit Bon Jovi. Varianta sa acustică a piesei "It's my life" l-a țintuit pe scaun, lăsând lookul său de rocker rebel să transmită odată cu piesa. Pe fundal, proiecțiile imaginilor din viața sa au potențat starea. Povestea poate da roade, laolaltă cu talentul. Se poate spune că cei doi concurenți sunt la același nivel, iar diferențierea nu se mai face prin muzică. În semifinală, votul publicului înseamnă susținere, popularitate, adeziune și mai puțină analiză.

Urmărește-l pe Florin Ristei la X Factor – “Don’t stop me now” (Queen)

Urmărește-o pe Oana Muntean la X Factor - "New York" (Alicia Keys)

Urmărește-l pe Alex Mațaev la X Factor - "It's my life" (Bon Jovi)

Semifinala X Factor 2013 îi va reuni pe November și Double X (echipa lui Cheloo), Alex Mațaev și Florin Ristei (echipa Deliei) și pe Mădălina Lefter și Bogdan Bratiș (echipa lui Dan Bittman). Fii la curent cu evoluția concursului X Factor urmărind știrile InfoMusic.ro.

Citește mai multe despre Alex MațaevFlorin Ristei
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
November și Double X merg în semifinala X Factor - VIDEO

Trupa Bruiaj din echipa lui Cheloo a părăsit competiția X Factor. November și Double X merg în semifinală. Foștii concurenți...

Închide