Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Sarah Brightman
INFO CONCERT:
Apocalyptica
INFO CONCERT:
Gala Folk "Om bun" 2019
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Deep Purple

Scene de dragoste în noul clip Akcent - "Lacrimi curg" - VIDEOCLIP

Akcent revine cu un nou single lansat în noua formulă, cu trupa live. "Lacrimi curg" se bucură și de un videoclip pe care îl puteți urmări pe InfoMusic.
Akcent -

Akcent - "Lacrimi curg"

Adrian Sînă, liderul trupei Akcent este încântat de noul single, pe care îl descrie ca cel mai personal cântec pe care l-a compus vreodată. Este pentru prima dată când artistul are curajul să vorbească deschis despre faptul că a fost înșelat și trădat de o fostă iubită. Videoclipul a fost regizat de Bogdan Păun și reprezintă o premieră pentru Adrian Sînă, fiind primul său clip cu scene de dragoste.

Este cea mai personală piesă lansată vreodată. Atât povestea din videoclip cât și versurile piesei sunt reale, sunt lucruri care mi s-au întâmplat în trecut însă e prima oară când am reușit să mă deschid în privința asta, să îmi permit să fiu vulnerabil și să compun o piesă despre faptul că am fost înșelat și trădat de o fostă iubită.

Sunt mai fericit și mai entuziasmat ca niciodată și probabil ăsta e motivul pentru care am putut să vorbesc despre povestea asta cu ușurință și să intru din nou în stările respective. Este primul videoclip în care am avut scene de dragoste și primul clip în care am putut să fac un alt lucru care îmi place foarte mult: actorie. Am avut ocazia să intru în rolul gândit de regizorul Bogdan Paun și DOP-ul Alex Mureșan care au făcut un material cinematografic care m-a emoționat, a declarat Adrian Sînă.

Noul single, "Lacrimi curg", este disponibil pe iTunes. În curând, Adrian și trupa lui vor începe să promoveze Akcent Live Show, un spectacol inedit.

VIDEOCLIP: Akcent - "Lacrimi curg"

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=c44pm2JSPDI&w=600]

Citește mai multe despre Akcent
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Jessie J feat. Robin Thicke, DJ Cassidy - "Calling All Hearts" - AUDIO

Prima colaborare dintre Jessie J, Robin Thicke și DJ Cassidy a apărut pe internet înainte de lansarea oficială. "Calling All...

Închide