Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

The Agonist cântă la festivalul Rockstadt Extreme Fest 2014

Formația canadiană The Agonist va concerta la ediția de anul viitor a festivalului Rockstadt Extreme Fest. Evenimentul este programat în perioada 14 - 16 august 2014 la Râșnov, județul Brașov. Alte trupe confirmate în cadrul festivalului sunt Obituary, Rotting Christ, Katatonia, Dagoba, Mors Principium Est și Grandexit.

Publicat

pe

The Agonist

Organizatorii Rockstadt Extreme Fest au anunțat că formația canadiană The Agonist va concerta la ediția de anul viitor a festivalului. Trupa va oferi celor prezenti la Rasnov un recital metalcore, cu substrat social puternic. Identitate trupei The Agonist este definita de prezenta puternica a solistei Alissa White-Gluz dublata de abilitatea de a jongla cu vocea clean si pasajele de growl si de modul neortodox in care Danny Marino imbina liniile melodice adesea distonante.In decursul unei cariere ce a inceput in 2004, The Agonist a lansat 3 albume, cel mai recent, "Prisoners" datand din 2012.

Cea de-a doua ediție Rockstadt Extreme Fest se va desfășura în perioada 14 - 16 august 2014 în Râșnov, județul Brașov. Perimetrul festivalului va fi situat în incinta complexului sportiv de la baza Cetății Râșnov iar participanții vor descoperi locul ideal pentru un week-end incendiar. Participanții la Rockstadt Extreme Fest vor avea la dispoziție camping, spații pentru servit masa, puncte de comercializare a băuturilor alcoolice și răcoritoare, standuri de merchendise și o zonă destinată activităților sportive.

Localitatea Râșnov, este un vechi orașel de inspirașie germană situat la 178 km de București, 15 km de Brașov, 143 km de Sibiu și 270 km de Cluj Napoca. Din Brașov orașul Râșnov este deservit de transport terestru (microbuz, autobuz).

The Agonist - Thank You Pain

Biletele pentru Rockstadt Extreme Fest 2014 sunt disponibile în reţeaua Eventim și BILETOO. Punctele de vânzare se găsesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald’s), Librăriile Adevărul şi Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul Naţional al Copiilor şi Cinema Patria. Cei ce doresc să comande online, o pot face de pe iabilet.ro, Biletoo.ro, blt.ro, bilete.ro, myticket.ro și eventim.ro.

Comentează

Trending