Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
ARTmania Festival 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Jazz in the Park 2020
Poster Summer Well 2021INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Il Volo

Adrian Nour dă "Buona sera" viitoarei etape Vocea României - VIDEO

Adrian Nour a interpretat melodia "Buona sera signorina" la Vocea României pe 14 decembrie. A trecut în etapa următoare, fiind salvat de Smiley. Vezi momentul și reacțiile antrenorilor.
Adrian Nour merge mai departe la Vocea Romaniei

Adrian Nour merge mai departe la Vocea Romaniei

Adrian Nour marchează a treia interpretare de senzație la Vocea României. După o interpretare statică cu "La Boheme" (Charles Aznavour), concurentul din echipa Smiley a schimbat registrul, punându-și în evidență alături de voce și talentul de dansator. În fond, fiecare prestație de la Vocea României este un moment de divertisment bine lucrat, competiția fiind doar cadrul în care sunt livrate publicului. Din această perspectivă, Adrian Nour este concurentul ideal, ce dă și mai multă savoare unui astfel de moment live prin experiență și calități. A dansat și a jucat ca într-o piesă, în fața publicului. Chiar dacă nu a fost salvat de telespectatori, Adrian a fost alesul lui Smiley și merge în următoarea etapă.

Adrian Nour a interpretat "Buona sera signorina" la Vocea Romaniei

Adrian Nour a interpretat "Buona sera signorina" la Vocea Romaniei

"Ai făcut un super show în seara asta, ca de obicei. Ne-ai arătat ce înseamnă să începi să faci de mic ceva, poți să profiți și să arăți că ai deja și alte atuuri față de alții. M-aș fi așteptat să ai o piesă puțin mai dificilă vocal, dar asta nu înseamnă că nu ne-ai  satisfăcut și ne-ai bucurat cu prezența ta minunată", i-a spus Loredana.

"Pot să-ți zic Adrian Happy Feet. Nu e o piesă dificilă, dar tu faci totul să pară dificil, în sensul că îi dai greutate. Cred că ești om de spectacol și de live. Acolo ți-e locul, unde vin oamenii și se bucură că timp de o oră-două i-ai dus în altă lume, în lumea ta", a continuat Marius Moga.

"Adrian Nour, de meserie artist, și se vede din cap până-n picioare, și pe interior și pe exterior. Când se vede cu ochiul liber, nu trebuie să fii un cunoscător să-ți dai seama că avem în fața noastră un artist total", i-a spus antrenorul său în concursul de la ProTV, Smiley.

VIDEO: Adrian Nour la Vocea României: Buona sera signorina

Fii la curent cu evoluția concursului Vocea României citind știrile InfoMusic.ro.

Citește mai multe despre Adrian NourLoredana GrozaMarius MogaSmiley
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Cele mai bogate femei din muzica în 2013

Revista Forbes a publicul topul artistelor care au câștigat cel mai mult în 2013. Cu venituri de peste 120 de...

Închide