Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
The Cure
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
Michael Bolton

Adrian Nour aduce bucuria și melancolia la Vocea României - VIDEO

Adrian Nour, concurentul din echipa Smiley, a interpretat "Joy to the world" și "The Blower's Daughter" în semifinala Vocea României. Publicul l-a votat pentru a merge mai departe în finala competiției. Vezi cel de-al doilea moment al său și reacțiile antrenorilor.
Adrian Nour în semifinala Vocea României

Adrian Nour în semifinala Vocea României

Adrian Nour ne-a oferit două interpretări aparte în semifinala Vocea României. Mai întâi, ne-a adus bucuria cu "Joy to the world", colindul pe care a început să îl interpreteze din public. A fost un moment dinamic ce a răspândit bucurie în rândul privitorilor. În partea a doua a emisiunii, Adrian și-a intrat în rolul cu care ne-a obișnuit. Melancolia și-a făcut simțită prezența pe acordurile melodiei lui Damien Rice - "The Blower's Daughter". Interpretarea l-a mișcat din nou pe Horia Brenciu, singurul antrenor care s-a întors la audiția pe nevăzute a lui Adrian Nour. Entertainerul l-a invitat la spectacolul său din 29 martie 2014, de la Romexpo, iar concurentul a acceptat invitația.

Adrian Nour a început interpretarea pisei de sezon din public - Joy To The World

Adrian Nour a început interpretarea pisei de sezon din public - Joy To The World

Notorietatea lui Adrian Nour e binevenită. Ea nu se reduce la momentele când călătorii din metrou îl opresc pe Nour pentru a-l felicita. Concurentul face apel la astfel de momente, ca parte a vieții lui obișnuite într-un moment de curbură, de schimbare de ritm și scenă. Creșterea notorietății lui Nour e binevenită din perspectiva oamenilor care apreciază în general frumosul și valoarea. Avem un actor ce reușit să iasă în fața lumii (destul de târziu, la 33 de ani), câștigându-și pe merit aprecierea în rândul publicului larg, pe o scenă mai mare și comercială.

"Superbă interpretare, ca de obicei știi să intri în cântec, să spui o poveste. Până la urmă, asta e ceea ce contează, ca acea poveste să putem să o simțim fiecare în felul nostru prin modul în care tu ne-o transmiți. Foarte frumos!", i-a spus Loredana.

"Tu ai o sensibilitate aparte în concursul ăsta, atunci când îți sunt alese bine piesele. Mă bucur că ne-ai încântat cu piesa asta în seara asta. Cu două instrumente pe scenă și o voce, e mare lucru să obții un moment cap-coadă și să nu se plictisească nimeni ascultându-te", a fost comentariul lui Marius Moga.

"Omul ăsta are o magie aparte. Genul ăsta de oameni ar trebui să căutăm mai des. Ar trebui să încurajăm genul ăsta de manifestări artistice! Mă bucur că ai venit la Vocea României, mă bucur că am avut ocazia să lucrez cu tine și sunt convins că vom avea ocazie să lucrăm și de aici încolo", i-a spus Smiley.

VIDEO: Adrian Nour la Vocea României - The Blower's Daughter

Participă la sondajul InfoMusic

Cine vrei să câștige Vocea României?

  • Sânziana Niculae (38%, 317 Voturi)
  • Mihai Chițu (21%, 178 Voturi)
  • Adrian Nour (21%, 175 Voturi)
  • Marius Marin (19%, 158 Voturi)

Total Voturi: 828

Adrian Nour a fost preferatul publicului în competiția sa cu Claudia Iuga. Obținând 67% din voturi, Adrian este concurentul lui Smiley în ultima etapă Vocea României. Finala va avea loc pe 26 decembrie 2013. Fii la curent cu evoluția concursului Vocea României, citind știrile InfoMusic.ro. Vezi cum a decurs semifinala și cunoaște-i pe cei 4 finaliști.

Citește mai multe despre Adrian Nour
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Mihai Chițu profită de absența lui Hrușcă la Vocea României - VIDEO

În semifinala Vocea României din 21 decembrie, Mihai Chițu a colindat cu o piesă din repertoriul Paulei Seling - "La...

Închide