Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
LP
Câștigă o invitație dublă la concertul Tom Jones de la Cluj-Napoca INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Tom Jones
INFO CONCERT:
Garbage

Adele, distinsă cu medalia Most Excellent Order of the British Empire

Adele a fost distinsă de către Prințul Charles cu medalia Most Excellent Order of the British Empire (MBE). Ceremonia a avut loc la Palatul Buckingham, în cadrul evenimentului fiind onorați cu aceeași distincție și paralimpicii Josie Pearson și Aled Davies.
Adele, distinsă cu medalia Most Excellent Order of the British Empire

Adele, distinsă cu medalia Most Excellent Order of the British Empire

Noua titulatură a artistei britanice cu 9 premii Grammy în palmares este Miss Adele Adkins MBE (Memmber of the British Empire). Distincția i-a fost acordată de către Prințul Charles pentru merite deosebite în muzică. Ceremonia în cadrul căreia i-a fost acordată medalia a avut loc la Palatul Buckingham, pentru eveniment artista adoptând o ținută elegantă.

Adele s-a alăturat, astfel, unei categorii de artiști cu un rang superior, distincții similare fiind acordate tuturor membrilor Beatles, lui Bono, Eric Clapaton, Sting, Annie Lennox, The Bee Gees. Printre artiștii care au primit titulatura de "Sir" sau "Dame" se numără Sir Elton John, Sir Mick Jagger, Sir Tom Jones și Dame Shirley Bassey

Adele primește medalia Most Excellent Order of the British Empire de la Prințul Charles

Albumul "21" lansat de Adele în 2011 s-a vândut în peste 28 de milioane de exemplare la nive internațional, fiind certificat cu platină de 16 ori. Discul a înregistrat, de asemenea un record de vânzări pe Amazon, fiind declarat cel mai bine vândut material discografic al tuturor timpurilor.

Anul acesta Adele s-a aflat în fruntea topului celor mai bogați artiști din UK cu vârsta de până la 30 de ani inclusiv. Artista are deja o avere estimată la 30 de milioane de lire, deși are doar două albume pe piață.

Următorul disc Adele va apărea pe piață cel mai probabil în vara lui 2014. Potrivit unei surse anonime, citate de publicația The Sun, se lucrează la piese încă din aprilie. Noul material va fi produs de James Ford și Kid Harpoon, cunoscuți pentru colaborările cu Florence And the Machine, Jessie Ware și Arctic Monkeys.

Adele - "Set Fire To The Rain" (Live at The Royal Albert Hall)

Citește mai multe despre Adele
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
GOLAN a lansat single-ul "Lonely Nights" - AUDIO

Noul proiect muzical al lui Alex Burcea (ex-Mandinga) se numește Golan și prezintă cel de-al doilea single "Lonely Nights".

Închide