Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Cătălin Rulea (Toulouse Lautrec) @InfoMusicVIDEO: Dezbatem "Șmecherul din tine" cu Cătălin Rulea la X ani de Toulouse Lautrec - Află care-i șmecheria INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
BZN / Michael BoltonCu voucherul InfoMusic, obții 45% reducere la concertele BZN și Michael Bolton Olanda este câștigătoarea Eurovision 2019 - VEZI CLASAMENTUL Lucia la InfoMusicLucia tratează un tabu al societății în piesa Catastrophe: "Mă lovesc de chestia asta foarte des" - VIDEO Un bis plin de dragoste de la Lenny Kravitz - RECENZIE CONCERT

Acapella a lansat un nou colind, "Domnuleț și Domn din Cer" - AUDIO

Îndrăgitul grup Acapella, alături de George Miron, a lansat "Domnuleț și Domn din Cer", un colind tradițional. Interpretare specială o puteți asculta pe InfoMusic.
Grupul Vocal Acapella

Grupul Vocal Acapella

Cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă, grupul Acapella a lansat o reinterpretare inedită a colindului "Domnuleț și Domn din Cer". Aranjamentul vocal-instrumental al melodiei a fost realizat de Marius Sireteanu și Andrei Tudor, în strânsă colaborare cu George Miron.

"Domnuleț și Domn din Cer" este unul dintre cele mai cunoscute și iubite colinde tradiționale românești, iar această reinterpretare inedită, modernă, este cadoul Acapella pentru toți românii, cu ocazia Sărbătorilor, a declarat George Miron.

Acapella are o tradiție de aproape 15 ani, fiind înființat în 1998 de George Miron. Un an mai târziu, grupul a lansat colindul "Trei crai de la răsărit", alăturându-se cu această ocazie casei de discuri MediaPro Music. Acapella este format din studenți și absolvenți ai instituțiilor muzicale din România: sopran - Gabi Madinca / Anna-Maria Maruda, mezzo sopran - Alina Opriță, alto - Beatrice Vatavu / Magda Predoiu / Claudia Crișan, tenor - Andrei Vatavu / Tudor Tănase / Liviu Epure, bas-bariton - Daniel Drăgulin / Răzvan Soilică, dirijor și solist - George Miron.

Acapella - "Domnuleț și Domn din Cer"

Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Alicia Keys și John Legend, tribut în memoria lui Nelson Mandela - VIDEO

Alicia Keys și John Legend i-au dedicat lui Nelson Mandela un moment muzical. Cei doi artiști au interpretat în duet...

Închide