Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Acapella a lansat un nou colind, "Domnuleț și Domn din Cer" - AUDIO

Îndrăgitul grup Acapella, alături de George Miron, a lansat "Domnuleț și Domn din Cer", un colind tradițional. Interpretare specială o puteți asculta pe InfoMusic.

Publicat

pe

Grupul Vocal Acapella
Grupul Vocal Acapella │ FOTO: www.facebook.com

Cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă, grupul Acapella a lansat o reinterpretare inedită a colindului "Domnuleț și Domn din Cer". Aranjamentul vocal-instrumental al melodiei a fost realizat de Marius Sireteanu și Andrei Tudor, în strânsă colaborare cu George Miron.

"Domnuleț și Domn din Cer" este unul dintre cele mai cunoscute și iubite colinde tradiționale românești, iar această reinterpretare inedită, modernă, este cadoul Acapella pentru toți românii, cu ocazia Sărbătorilor, a declarat George Miron.

Acapella are o tradiție de aproape 15 ani, fiind înființat în 1998 de George Miron. Un an mai târziu, grupul a lansat colindul "Trei crai de la răsărit", alăturându-se cu această ocazie casei de discuri MediaPro Music. Acapella este format din studenți și absolvenți ai instituțiilor muzicale din România: sopran - Gabi Madinca / Anna-Maria Maruda, mezzo sopran - Alina Opriță, alto - Beatrice Vatavu / Magda Predoiu / Claudia Crișan, tenor - Andrei Vatavu / Tudor Tănase / Liviu Epure, bas-bariton - Daniel Drăgulin / Răzvan Soilică, dirijor și solist - George Miron.

Acapella - "Domnuleț și Domn din Cer"

Trending