Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Cătălin Rulea (Toulouse Lautrec) @InfoMusicVIDEO: Dezbatem "Șmecherul din tine" cu Cătălin Rulea la X ani de Toulouse Lautrec - Află care-i șmecheria INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
BZN / Michael BoltonCu voucherul InfoMusic, obții 45% reducere la concertele BZN și Michael Bolton Olanda este câștigătoarea Eurovision 2019 - VEZI CLASAMENTUL Lucia la InfoMusicLucia tratează un tabu al societății în piesa Catastrophe: "Mă lovesc de chestia asta foarte des" - VIDEO Un bis plin de dragoste de la Lenny Kravitz - RECENZIE CONCERT

30 Seconds to Mars, mai aproape de București

30 Seconds to Mars va concerta în premieră la București în 2014. Doi promoteri locali duc tratative ca formația de rock alternativ să ajungă în România în vara anului viitor, concertul făcând parte din turneul de promovarea a albumului "Love, Lust, Faith and Dreams".

30 Seconds to Mars

30 Seconds to Mars, trupa de rock alternativ comparată de-a lungul carierei cu grei ai industriei precum Pink Floyd, The Cure, Tool și U2, va ajunge în România anul viitor. Cu cel de-al patrulea album lansat în mai 2013, formația se află momentan într-un turneu mondial de promovare a noului disc. "Love, Lust, Faith and Dreams Tour" a debutat în iunie 2013 în Polonia, purtându-i apoi pe Jared LetoShannon Leto și Tomo Miličević în Asia și America de Nord. În luna octombrie și noiembrie, trupa a avut programate noi concerte în Europa, ajungând în țări precum Spania, Italia și Germania.

Segmentul european va fi reluat în februarie 2014, 30 Seconds to Mars urmând să concerteze în Franța, Ucraina, Rusia. După câteva opriri în Australia, Asia și America, trupa va reveni din nou în Europa, ultimele date anunțate fiind pentru Austria, aici formația având stabilite două concerte, pe 1 și 2 iulie. Trupa va ajunge cu siguranță în România după acest ultim concert, în luna iulie. Din sursele noastre, cei mai mari doi promoteri din România au purtat discuții cu reprezentanții trupei 30 Seconds to Mars. Așteptăm așadar anunțul oficial al concertului de la D&D East Entertainment (Marcel Avram) sau Emagic. Pentru update-uri, vă invităm să urmăriți știrile InfoMusic.

30 Seconds to Mars este una dintre cele mai iubite formații de rock alternativ de la ora actuală. Cu patru albume în discografie și peste 10 milioane de exemplare vândute, trupa a reușit să-și creeze un nume în industria muzicală într-un timp relativ scurt. După materialul de debut, intitulat "30 Seconds to Mars" (2002), al cărui succes comercial nu s-a ridicat poate la așteptări, au urmat discurile "A Beautiful Lie" (2005) și "This Is War" (2009), ce au primit multiple certificări de aur și platină.

30 Seconds To Mars

30 Seconds To Mars (Foto: www.facebook.com)

Stilul muzical 30 Seconds to Mars ar putea fi descris printr-o fuziune dintre metal progresiv, space rock și experimental rock, la care se adaugă elemente din muzica electro. Sound-ul trupei a evoluat de-a lungul celor 15 ani de carieră, în compozițiile incluse pe ultimul disc formația încorporând, de asemenea, influențe din muzica simfonică și o abordare minimalistă.

Albumul "Love, Lust, Faith and Dreams", ce va fi promovat în cadrul concertului de la București, conține 12 piese, solistul Jared Leto fiind implicat atât în procesul de compunere a pieselor cât și în cel de producție. Din perspectiva lui Leto materialul este un nou început creativ pentru 30 Seconds to Mars.

"Albumul reprezintă mai mult decât o evoluție, este un nou început. Din punct de vedere creativ am explorat noi frontiere, rezultatul fiind unul neașteptat și totodată inspirațional."

Ultimul videoclip lansat de 30 Seconds to Mars este pentru piesa "City of Angels". Clipul este un nou scurtmetraj în regia solistului Jared Leto, piesa devenind soundtrack pe fundalul unor confesiuni emoționante din partea unor actori și artiști precum James Franco, Olivia Wilde, Lindsay Lohan, Selena Gomez, Kanye West, Ashley Olsen.

30 Seconds to Mars - "City Of Angels"

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Thirty Seconds to Mars
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
VIDEO: Nick Menza (ex-Megadeth) cheamă fanii la Metal All Stars București

Metal All Stars, întrunirea titanilor metalului va avea loc în premieră în România pe 24 martie 2014 la Romexpo. Fanii...

Închide