Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion

X Factor România S3E8: Narcis Axinte, favoritul lui Cheloo, eliminat din boot camp

Duminică, 10 noiembrie, Antena 1 a difuzat ultimul episod de audiții din cadrul celui de-al treilea sezon X Factor. Concurenții acceptați cu 2 sau 3 voturi de DA vor trece printr-o evaluare în retrospectivă, la rece. Dintre ultimii concurenți acceptați în concurs, cel mai mult a impresionat Narcis Axinte (Giurgiu), devenit favoritul lui Cheloo în ediția X Factor 2013. Din păcate acesta a fost eliminat imediat ce a ajuns în boot camp. Descoperă concurenții prezentați pe 10 noiembrie, citind rezumatul InfoMusic.
Narcis Axinte, preferatul lui Cheloo la X Factor 2013

Narcis Axinte, preferatul lui Cheloo la X Factor 2013

Cu mâna dreaptă imobilizată, Cheloo s-a încăpățânat să-și treacă în caiet numele concurenților. Urmărim X Factor de la debutul noului sezon și știm cât de greu e uneori să prinzi toate numele. Cheloo, Delia și Dan Bittman au trecut mai departe alți 14 concurenți. Următoarea etapă este boot camp-ul, unde îi vom revedea pe cei ce rezistă unei evaluări la rece, în retrospectivă.

Larisa Vână (17 ani) din Constanța are ca pasiuni muzica și criminalistica. A venit la X Factor cu "Praf de stele" (Vița de Vie). Primul DA a venit din partea Deliei care i-a și oprit cântecul. "Mi-ai plăcut, nu am mai auzit până acum fată să cânte Vița de Vie. Ai o ușurință în a atinge notele și nu ai cântat fals. (...) Chestia cu criminalistica mă pune pe gânduri, dar îți dau un DA", și-a motivat Dan Bittman votul pozitiv. Cheloo a spus NU, nereușind să deslușească niciun cuvânt din interpretarea Larisei.

Mult mai simplu a fost în cazul următoarei concurente. Francisca Sârbu (16 ani) din București s-a încăpățânat să smulgă cei trei de DA.

Urmărește-o pe Maria Nicolau la X Factor România

Maria Cristina Nicolau (21 de ani) din Botoșani este hotărâtă să ajungă în finala X Factor. Chiar dacă Cheloo urăște jazz-ul, rapperul a apreciat interpretarea piesei "Summertime". Andreea Pamfil (17 ani) din Focșani s-a alăturat și ea taberei concurenților acceptați. "Ne placi, ai calități, mergi mai departe", i-a spus solistul de la Holograf.

Opre Zazula Florian la X Factor 2013

Opre Zazula Florian la X Factor 2013

Rockerul din Satul Mare, Opre Florian Zazula (34 de ani) a venit la București să cânte "18 And Life" (Skid Row) și a ridicat sala în picioare. Se pare că inspectorul UPFR exersează vocal în timp ce verifică ambianța sonoră din cluburile din oraș. Nu a cântat precum solistul Sebastian Bach, dar a avut atitudine și a obținut cei trei de DA.

Urmărește-l pe Opre Florian Zazula la X Factor

Alexandra Narcisa Iorgu (23 de ani) din Suceava a fost supusă unei probe incognito de simțul umorului. N-a fost în apele ei, umorul juriului a prins-o pe picior greșit. Angajata de la multinațională și-a intrat însă în mână imediat ce a pornit negativul. Dincolo de grimasele imprimate pe chip, Narcisa a dus la bun sfârșit piesa "Show Must Go On" (Queen).

Rareș Raicu (22 de ani) din Brașov se declară rapper adevărat și își scrie singur piesele. Autodeclarat fan Paraziții, Rareș s-a blocat însă când a fost vorba să spună un vers de-al lui Cheloo. Cu versuri curate, purtătoare de mesaj, Rareș a primit trei de DA. "Nu cântă la modul profesionist, dar scrie versuri și nu a ieșit din ritm", a spus Cheloo în apărarea lui, promițând să se ocupe de viitoarea carieră a rapperului brașovean.

Urmărește-l pe Rareș Raicu la X Factor

La reevaluare, Raicu a fost acceptat în boot camp, alături de Eliza Bunu (19 ani) din Tecuci.

Urmărește-o pe Marcela Enache la X Factor România

Marcela Enache (37 de ani) a interpretat "De-ar fi să vii" (Mihaela Runceanu). Trecută de prima tinerețe, Marcela e departe de titlul X Factor, dar a reușit să creeze emoție și să impresioneze plăcut. "M-ai sensibilizat până la gips", i-a spus sarcastic Cheloo. Cu 2 de DA a fost acceptată în concurs și Kristine Teodorescu. Ea a cântat mai întâi un yodel acapella învățat după Carolina Cotton, însă a convins cu "One" (U2). Cu același randament de 67% a funcționat și Mara Munteanu (23 de ani) din București. În viața cotidiană este expert evaluator pe fonduri europene, însă la X Factor a intrat în pielea lui Róisín Murphy. A cântat "Sing It Back" (Moloko), fără a-l impresiona pe Dan Bittman.

Nu aceeași părere a avut Bittman despre Roxana Zbora (25 de ani) din Petroșani. "Am senzația că s-ar putea scoate ceva din dumneavoastră și vă dau un DA", i-a spus juratul. Era primul din cele trei voturi pozitive ce au trimis-o pe Roxana direct în boot camp, via "What's Up" (4 Non Blodes).

Următoarea concurentă, Ramona Stamate (19 ani) din Constanța a păstrat succesul la vot. Alegerea piesei a contat în emoționarea celor trei jurați - "Mai frumoasă" (Laura Stoica). Judecând după vârsta ei, este posibil să fi fost ajutată de coverul Innei.

Urmărește-o pe Ramona Stamate la X Factor România

Narcis Axinte trece din underground direct în rândul favoriților X Factor

Narcis Axinte (22 de ani) este din Giurgiu, dar s-a născut în Vatra Dornei. A început să cânte la insistențele tatălui său, care l-a înscris la primele lecții de chitară. În prezent are o trupă, care l-a susținut în prezentarea de la X Factor. "Este un personaj. Crezi ceva despre el azi și mâine îți arată că nu e așa (...) Are carismă, știe să se facă plăcut, știe să tragă trupa după el (...) Când îl vezi pe scenă, îți atrage atenția. Nu ai cum să nu te uiți la el", au declarat colegii săi din formația "Harlequin Jack".

Narcis a interpretat piesa "Wicked Game" (Chris Isaak). La final, Cheloo a regretat că nu-și poate folosi dreapta pentru a-l felicita, dar a îndemnat publicul să îl aclame. "Preferatul meu de până acum", a zis Cheloo pentru prima dată în ultimii doi ani. "Ești foarte bun, ai timbru bun", a adăugat Delia. "Votul meu este Da, ești extraordinar", a continuat Cheloo. "Ai trei de DA, fugi de aici!", a conchis Dan Bittman.

Urmărește-l pe Narcis Axinte la X Factor România

"A fost vocea pe care o căutăm, a fost o surpriză", a mai spus Delia. "Narcis chiar deține o voce înspăimântătoare. Să sperăm că o să-l țină gâtul până la sfârșitul X Factor", a întărit Cheloo.

Narcis Axinte, eliminat din boot camp

În boot camp, Narcis Axinte a fost eliminat de Delia. Căderea e cu atât mai dureroasă pentru Narcis, devreme ce la audiții era privit drept un potențial câștigător.

Urmărește-l pe Paolo la X Factor România

Șirul audițiilor X Factor s-a încheiat cu o prezență ieșită din comun. Paolo Lagana (26 de ani) a venit tocmai din Padova, Italia. El a interpretat "Mad World" (Pietro Lombardi). Cu DA din partea Deliei și a lui Dan Bittman, Paolo ar putea ajunge în Boot Camp dacă va trece de evaluarea la rece, în retrospectivă.

Fii la curent cu evoluția concursului X Factor citind noutățile pe InfoMusic.ro.

Citește mai multe despre ChelooDan BittmanDelia Matache
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Vocea României S3E7: A început etapa confruntărilor

După 6 show-uri în care antrenorii și-au format echipele în etapa audițiilor pe nevăzute, Vocea României - Sezonul 2013 a...

Închide