Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO

X Factor România S3E7: Un polițist de "Zece", Cheloo la pământ după un stage diving ratat

Cel de-al șaptelea episod ne-a prezentat la audițiile X Factor un polițist (Raul Jipa) cântând piesa lui Chilian - "Zece" și un fan Bon Jovi (Dragoș Grigorescu) afectat de confuzie. Un concurent (Cristian Șutaru) a fost respins inițial și rechemat alături de o parteneră. Descoperă concurenții prezentați pe 3 noiembrie, citind rezumatul InfoMusic.

Polițistul Raul Jipa la X Factor România

Urmărește-ne pe

12 concurenți s-au adăugat competiției X Factor România: Camelia Crișan, Dragoș Grigorescu, Andreea Matei, Raul Jipa, Claudiu Băluță, Cristian Șutaru împreună cu Dianei Petcu, Oana Nicuț, Maria Roșculete, Andrei Ciobanu, Quattro, Roxana Azamfirei, Diana Antonică. În afara momentelor muzicale, Cheloo a fost protagonistul unei încercări nereușite de stage diving. La Cluj-Napoca, rapperul s-a aruncat "pe nepregătite" peste publicul de lângă scenă, alegându-se cu umărul sărit din articulație. Din fericire, accidentarea a fost ușoară, Cheloo lipsind de la o singură jurizare.

Emisiunea a început în forță, cu Camelia Crișan (16 ani) din Baia Mare. Prima concurentă a cântat "My Heart Is Refusing Me" (Loreen), demonstrându-și deopotrivă calitățile vocale și interpretarea la flaut. Camelia a primit cele trei voturi de DA, Dan Bittman spunându-i că este una dintre cele mai bune concurente din competiție.

Dragoș Grigorescu (20 de ani) din București a venit la X Factor într-un moment de confuzie. Uitând probabil că s-a înscris în concurs, Dragoș a fost luat pe nepregătite. Nu mai cântase de 8 luni și făcuse încălzire vocală abia în ziua audiției. Cu o atitudine stranie, poate intenționat indiferentă pentru surprinderea ulterioară a juraților, Dragoș a interpretat piesa "Blaze of Glory" (Bon Jovi). Nu a ieșit din decor, ci a demonstrat că vocea i se poate asculta și în etapa următoare.

Andreea Matei (25 de ani) din Pitești a cântat "Upside Down" (Paloma Faith) și a obținut trei voturi de DA. Ea fost urmată de un polițist, Raul Jipa (27 de ani) din București. El a ales melodia folk "Zece" (Florin Chilian). Dan Bittman l-a felicitat pentru interpretare și i-a oferit primul DA. Cu încă două voturi pozitive de la Cheloo și Delia, polițistul de la DGPMB a intrat în competiția X Factor România.

Urmărește-l pe polițistul Raul Jipa la X Factor România

După polițist, un karatist a intrat pe scena X Factor. Lui Claudiu Băluță (16 ani) din Constanța nu i-au reușit schemele de arte marțiale spre norocul provocatorului Cheloo. Spre încântarea acustică a celor atenți, Claudiu a interpretat "N'oubliez Jamais" (Joe Cocker) și va merge mai departe.

Cristian Șutaru (17 ani) din București a venit la X Factor cu "Let's Get It Started" (The Black Eyed Peas). Nu a reușit la prima audiție, dar a mai primit o șansă cu două condiții. Mai întâi a renunțat la tunsoarea a la Marius Moga pentru a-i intra în grații lui Cheloo. Apoi și-a găsit o parteneră în persoana Dianei Petcu. Au cântat în duet "Bring Me To Life" (Evanescence) și au primit trei de DA.

Oana Nicuț (24 de ani) din Craiova este absolventă de Litere. Ea a trecut audiția cu piesa "Someone Like You" (Adele).

Maria Roșculete (14 ani) din Craiova a fost cea mai mică solistă din episodul al șaptelea. Fana lui Justin Timberlake a interpretat varianta de karaoke a piesei "Jar of Hearts" (Christina Perri). "Nu am mai auzit demult o voce așa de curată, așa intonație curată și treceri așa de frumoase", i-a spus Delia. Cheloo i-a oferit în mod direct câteva sfaturi utile: să facă sport și să acorde mai multă atenție aspectului fizic.

Marian Rosculete la X Factor Romania 2013

Marian Rosculete la X Factor Romania 2013

Andrei Ciobanu (22 de ani) din Bacău a uimit audiența cântând "Because We Believe" (Andrea Bocelli). Andrei cântă în corul unei biserici împreună cu mama sa. Vocea sa a impresionat juriul X Factor și a ridicat în picioare întreaga sală.

Urmărește-l pe Andrei Ciobanu la X Factor

Quattro, trupa de adolescente (14-16 ani) din Cluj-Napoca, a interpretat piesa "Lady Marmalade" (All Saints). Fără aportul lui Cheloo în jurizare, cele patru fete au primit două voturi pozitive. Delia și Dan Bittman au fost indulgenți în privința pronunției în engleză, iar grupul Quattro este acceptat în concurs.

Roxana Azamfirei (26 de ani) din Piațra Neamț a fost felicitată de Dan Bittman: "Ați cântat foarte bine. Mi-ați plăcut". Roxana a cântat "I Just Wanna Make Love To You" (Etta James).

Diana Antonică (19 ani) din București a fost o altă concurentă ce a ales să-și demonstreze vocea cu o melodie din repertoriul Adele. Interpretarea piesei "One And Only" i-a adus trei de DA, însă spectatorii o vor ține minte drept concurenta cu Ibra, cățelușul Ceau Ceau ce-a însemnat logo-ul X Factor.

VIDEO: Cheloo ratează un stage diving la X Factor

Fii la curent cu evoluția concursului X Factor citind noutățile pe InfoMusic.ro.

Citește mai multe despre ChelooDan BittmanDelia Matache
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Revenirea trupei GAZ PE FOC prin single-ul "Cât îmi lipseşti" - AUDIO

Cunoscuta formaţie GAZ PE FOC s-a reîntors în peisajul muzical autohton printr-o nouă melodie intitulată "Cât îmi lipseşti". Printre planurile...

Închide