Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Concurenții lui Dan Bittman la prima gală X Factor 2013: Mădălina Lefter - cea mai bună

Concurenții lui Dan Bittman au concurat în Gala X Factor 2013: Ana Maria Mihăieș, Ruxandra Maria Tomulesei, Bogdan Bratiș, Mădălina Lefter și Florena Tico Șandro. După votul publicului și duelul jurizat de Dan Bittman, Ruxandra Maria Tomulesei a părăsit concursul X Factor.

Publicat

pe

Florena Țicu Șandru a fost prima salvată de public în Galele X Factor
Florena Țicu Șandru a fost prima salvată de public în Galele X Factor

După eliminarea lui Dumitru Botnaru din categoria de vârstă 20+, Gala X Factor a continuat cu echipa juniorilor antrenați de Dan Bittman: Ana Maria MihăieșRuxandra Maria TomuleseiBogdan BratișMădălina Lefter și Florena Tico Șandro. Paraziții au cânta pentru a doua oară, în noua pauză de votare prin SMS. Cea de-a doua piesă interpretată de Cheloo, Ombladon și Freaka a fost "Toate-s la fel".

Concurenții din echipa lui Dan Bittman în prima gală live X Factor

Prima participantă ascultată a fost Ana Maria Mihăieș, care a interpretat melodia "Memories" (Nicole Cherry). "E mai bine ca Nicole Chery, felicitări! E grea piesa ca și tehnică, are multe ornamente și ți-au ieșit foarte bine", i-a spus Delia. Ana Maria are 14 ani și a venit la X Factor cu mult curaj și vise adolescentine.

Urmărește-o Ana Maria Mihăieș la X Factor - Memories

Ruxandra Tomulesei (17 ani) din orașul Hârlău (județul Iași) a intrat a doua în concurs. Ea a cântat "Hurt" (Christina Aguilera ). La audiții ea a fost prima fată din concurs care i-a făcut pielea de găină solistului Holograf.

Urmărește-o Ruxandra Tomulesei la X Factor - Hurt

Primul și singurul băiat din echipa lui Dan Bittman, Bogdan Bratiș a cântat al treilea. Bogdan are 17 ani și locuiește în Satu Mare. Știe să cânte și la instrumente, dar mizează pe voce. A trecut peste anumite probleme cu pianul, ducând la bun sfârșit melodia "This Love" (Maroon 5). "Ești mic, vocea este și ea mică", i-a reproșat fără menajamente Cheloo. Și Delia a amintit de o mică problemă cu tonalitatea la începutul cântecului.

Urmărește-o Bogdan Bratiș la X Factor - This Love

Mădălina Lefter este din Iași, este frumoasă, veselă și cântă excepțional. Are experiența competițiilor și niște duete ce ar stârni invidia oricărui solist consacrat: cu Anastasia și Olivia Newton John. În Italia a luat premiul juriului la emisiunea-concurs ”Ti Lascio Una Canzone”. La audițiile X Factor a interpretat “One Night Only” (Jennifer Hudson) și l-a câștigat pe Dan Bittman drept susținător.

Mădălina Lefter a avut cea mai bună interpretare din categoria ei de vârstă. Concurenta de 15 ani a cântat piesa "Listen" (Beyonce). Ea a intrat pe scenă după o transformare fizică radicală. Copilul cu păr lung a dispărut, în locul ei o tânără cu păr scurt, blond, făcându-și prezența. Maturizarea adusă de noul look a fost în ton cu nivelul ei vocal, Mădălina ridicându-se prin cântec la nivelul concurenților din tabăra Deliei. "Această fată e un pericol real. S-ar putea să câștige X Factor 2013!", a declarat Cheloo.

Urmărește-o Mădălina Lefter la X Factor - Listen

Florena Țico Șandru (14 ani) din Băile Felix doar ce și-a luat buletinul și vizează titlul X Factor. Ea cântă de la vârsta de 5 ani și a ajuns în gale fără probleme. Are un timbru vocal mai special, dar ușoara răgușeală moștenită ereditar nu îi ridică nicio problemă în interpretare. A cântat piesa "Girl on Fire" (Alicia Keys), având ușoare emoții. "Să treci peste timiditate, peste emoții", i-a spus Delia. "Peste 4 ani o să rupă scenele din România", a adăugat încrezător Dan Bittman.

Urmărește-o Florena Țicu Șandru la X Factor - Girl on Fire

Ordinea în care au fost salvați concurenții lui Dan Bittman

  1. Florena Țicu Șandru
  2. Mădălina Lefter
  3. Bogdan Bratiș

Ordinea de mai sus  nu reflectă popularitatea după voturile telespectatorilor. La duel au intrat însă ultimii clasați în preferințele celor de acasă: Ana Maria Mihăieș și Ruxandra Tomulesei. Dan Bittman a făcut alegerea - Ana Maria a fost aleasă, iar Ruxandra Tomulesei a părăsit galele X Factor. Fii la curent cu evoluția concursului X Factor urmărind știrile InfoMusic.ro.

Comentează

Trending