Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Concurenții lui Dan Bittman în cea de-a doua gală X Factor 2013: Ana Maria Mihăieș părăsește concursul

Cea de-a doua gală live X Factor România a început cu prestațiile juniorilor lui Dan Bittman. Solistul Holograf i-a avut în grila de start pe Ana Maria Mihăieș, Florena Țicu Șandru, Mădălina Lefter și Bogdan Bratiș.

Publicat

pe

Ana Maria Mihăieș a părăsit X Factor
Ana Maria Mihăieș a părăsit X Factor

La aniversarea a 20 de ani de Antena 1 și cu 28 de ore înaintea Zilei Naționale, setlistul live-ului X Factor a fost unul românesc, cu excepția pieselor de la dueluri. Vă reamintim că în prima gală, Ruxandra Tomulesei a părăsit competiția difuzată de Antena 1. Producătorii X Factor au transformat vizual copiii ce visează să ajungă staruri, integrându-i în coregrafii incitante și povești muzicale pe placul marelui public. În pauza de votare, Dan Bittman și colegii săi din Holograf a cântat live piesa "Roua dimineții".

Concurenții  lui Dan Bittman în cea de-a doua gală live X Factor

Salvată de Dan Bittman de la eliminare, Ana Maria Mihăieș a început concursul cu melodia Loredanei - "Zig Zagga". A oferit o interpretare puternică, cu amprentă personală, depășindu-și cu mult vârsta. La cei 14 ani, Anita a fost transformată de producători într-o cântăreață matură, cu atitudine, plină de energie.

"Ai reușit să mă binedispui, te maturizezi foarte repede. Probabil că la sfârștiul galei vei avea 30 de ani de cântat și o să fii batrână", i-a spus Cheloo în stilul caracterisctic. Bittman a pus transformarea pe seama abilității Anitei de a se transforma în personajul ce trebuie pus în scenă. Delia a fost la unison cu ceilalți jurați impresionați: "Mi-a plăcut că  nu a fost la fel ca originalul și că ai avut felul tău de a cânta".

Trebuie remarcată stăpânirea de sine a concurentei de 14 ani. În timpul interpretării, Anita a fost lovită accidental de un dansator, ciobindu-și ușor un dinte în urma impactului. Ea a continuat cântecul fără întrerupere și fără a-și exterioriza durerea. Prestația a fost mai bună decât cea de săptămâna trecută.

Urmărește-o pe Ana Maria Mihăieș la X Factor - Zig Zagga

Următoarea concurentă a fost chiar prietena Anitei, Florena Țicu Șandru. Cele două trec printr-o perioadă mai dificilă a prieteniei lor, când factorii externi le pot manipula sentimentele și reacțiile. Au în față tot timpul din lume să învețe valoarea prieteniei adevărate, ce se întărește odată cu trecerea anilor. Fără a suferi neapărat de scenarită, concursul X Factor a continuat cu melodia "Timpul" din repertoriul Paulei Seling. Cea mai tânără concurentă de la X Factor a adus pe scenă versuri ce-i depășesc experiența de viață.

"Păcat că ai avut o piesă tristă, nu e momentul...", a intervenit Cheloo. Dan Bittman i-a sărit în apărare Florenei: "Lăsați-o în pace pe eleva mea! Bravo, mergi mai departe!". Având în vedere media de vârstă a susținătorilor concurenților din echipa lui Dan Bittman, a existatriscul ca piesa să îi afecteze șansele. Nu s-a întâmplat, Florena fiind salvată de votul telespectatorilor.

Urmărește-o pe Florena Țicu Șandru la X Factor - Timpul

Cea mai bună junioară din prima gală, Mădălina Lefter a cântat un hit recent de-al Andrei: "Inevitabil va fi bine". Mădălina s-a descurcat bine, însă i-au lipsit acele înflorituri ce dau savoare unei astfel de piese, concentrându-se să apropie cât mai mult de original și chiar de timbrul vocal al Andrei. Mădălina nu a strălucit la fel ca în prima gală, iar costumația nu a avantajat-o deloc.

Urmărește-o pe Mădălina Lefter la X Factor - Inevitabil va fi bine

Bogdan Bratiș a interpretat piesa "Prăjitura cu jeleu" (Vunk) adăugând un accent moldovenesc partiturii lui Cornel Ilie. Acest aspect a dat savoare interpretării. Bogdan a fost însoțit pe scenă de 8 fete frumoase care l-au atras în cadrul unei coregrafii incitante. Înaintea piesei, concurentul și-a dezvăluit un handicap vizual în cadrul filmulețului de prezentare. Cheloo l-a întrebat de ce a ales să spună abia acum că nu vede cu un ochi, însă Bogdan și prezentatorii emisiunii au întărit că nu vor să transforme povestea într-un caz social.

Urmărește-l pe Bogdan Bratiș la X Factor - Inevitabil va fi bine

Ordinea în care au fost salvați concurenții lui Dan Bittman

  1. Bogdan Bratiș
  2. Florena Țicu Șandru

Dacă Bogdan și Florena au fost preferații publicului, Ana Maria Mihaăieș și Mădălina Lefter au intrat la duelul muzical. Au cântat din nou, iar la final Dan Bittman a fost pus în situația de a alege. "Amândouă merită să meargă mai departe", a spus solistul alegând-o în cele din urmă pe Mădălina Lefter. Juratul a văzut probabil mai multe șanse de a câștiga trofeul cu Mădălina, chiar dacă prima ei interpretarea nu s-a ridicat la înălțime. Piesa de la duel a înclinat balanța în favoarea concurentei din Iași.

Fii la curent cu evoluția concursului X Factor urmărind știrile InfoMusic.ro.

Trending