Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Enrique Iglesias concertează în octombrie la Cluj-Napoca Spotlight FestivalBob Sinclar vine la Spotlight - Festivalul Internațional al Luminii 2019 INFO CONCERT:
The Cure
Aris Negoiţă, puştiul cu dans de senzaţie de la Românii au TalentUrmăreşte-l pe Aris Negoiţă, puştiul cu dans de senzaţie de la Românii au Talent - VIDEO INFO CONCERT:
HAVASI Concert Show

Winamp se închide după 15 ani de la lansare

Celebrul media player Winamp se închide după 15 ani de la apariție. Acesta mai poate fi descărcat de pe site-ul oficial până pe 20 decembrie.

Site-ul oficial al player-ului a postat un mesaj în care anunță că Winamp și toate serviciile asociate cu acesta nu vor mai fi diponibile începând cu data de 20 decembrie 2013. Nu a fost oferit nici un motiv oficial pentru luarea acestei decizii. Cel mai probabil, cauza închiderii serviciului este scăderea popularității și implicit a profitului.

Playerele Winamp Media nu vor mai fi disponibile pentru descărcare. Vă rugăm să luați ultima versiune până la date de 20 decembrie. Vă mulțumim pentru că ați susținut comunitatea Winamp pentru mai bine de 15 ani - este mesajul de pe winamp.com

La sfârșitul anilor 90 și începutul anilor 2000 Winamp era principalul media player prin care erau ascultate radiourile prin streaming. În 2002, compania Nullsoft, care a creat media playerul, a fost cumpărat de AOL contra unei sume de peste 80 de milioande de dolari. Însă, popularitatea programului a început să scadă drastic, iar versiunile pentru Mac și Android, lansate în ultimii ani, nu au reușit să consolideze baza de fani.

Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Sophie Ellis-Bextor a lansat "Young Blood" - AUDIO

Sophie Ellis-Bextor a lansat un nou single, intitulat "Young Blood". Piesa este extrasă de pe noul album al artistei, "Wanderlust",...

Închide