Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis

"What Now" este noul single Rihanna - SECVENȚE VIDEOCLIP

Rihanna a confirmat recent că noul său single se numește "What Now". Videoclipul piesei va fi lansat oficial pe 15 noiembrie, până atunci artista din Barbados alimentând nerăbdarea fanilor prin imagini de la filmări.

Rihanna - "What Now" - secvență videoclip

Pentru a sărbători încheierea turneului "Diamonds", Rihanna va lansa vinerea aceasta un nou videoclip. Single-ul promovat se numește "What Now" și a fost compus în colaborare cu Olivia Waithe, Parker Ighile și Nathan Cassells. Piesa este o baladă cu solo-uri de chitară bine plasate, ce invită ascultătorul la introspecție.

"What Now" a primit aprecieri din parte publicațiilor Billboard și The Huffington Post, Jon Caramanica de la The New York Times mergând până la a descrie piesa drept cel mai ambițios proiect al artistei.

"Rihanna ne dezvăluie prin "What Now" cel mai ambițios și introspectiv proiect de până acum. Piesa este pură purificare, oferind ascultătorului pulsul din spatele armurii" - The New York Times

Până la lansarea videoclipului, Rihanna își ține fanii în suspans prin secvențe de la filmări. Cele două imagini din articol au fost dezvăluite de artistă pe Instagram.

Rihanna - "What Now" - secvență videoclip

Rihanna - "What Now" - secvență videoclip

"What Now" este extras de pe albumul "Unapologetic", cel de-al șaptelea material discografic al artistei. Discul a fost lansat în septembrie 2012, debutând pe prima poziție în topul US Billboard Hot 100 și în clasamentele din alte 18 țări.

Recent, Rihanna a stabilit recent un nou record în materie de hituri, surclasându-i pe The Beatles și Elvis Presley. Artista din Barbados a acumulat în palmares 8 single-uri în fruntea topurilor din UK în 8 ani consecutivi, piesa care a condus la depășirea vechiului record fiind "Monster", duetul cu Eminem lansat recent. Pentru mai multe detalii despre acest subiect puteți citi un articol anterior.

Rihanna - "What Now" (TEASER 1)

Rihanna - "What Now" (TEASER 2)

Rihanna - "What Now" (TEASER 3)

Citește mai multe despre Rihanna
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Lady Gaga a dezvăluit prima rochie zburătoare - VIDEO

Cu ocazia lansării noului album "ARTPOP", Lady Gaga a prezentat o nouă rochie menită să șocheze. Mai exact artista a...

Închide