Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

"What Now" este noul single Rihanna - SECVENȚE VIDEOCLIP

Rihanna a confirmat recent că noul său single se numește "What Now". Videoclipul piesei va fi lansat oficial pe 15 noiembrie, până atunci artista din Barbados alimentând nerăbdarea fanilor prin imagini de la filmări.

Publicat

pe

Rihanna - "What Now" - secvență videoclip │ FOTO: instagram.com

Pentru a sărbători încheierea turneului "Diamonds", Rihanna va lansa vinerea aceasta un nou videoclip. Single-ul promovat se numește "What Now" și a fost compus în colaborare cu Olivia Waithe, Parker Ighile și Nathan Cassells. Piesa este o baladă cu solo-uri de chitară bine plasate, ce invită ascultătorul la introspecție.

"What Now" a primit aprecieri din parte publicațiilor Billboard și The Huffington Post, Jon Caramanica de la The New York Times mergând până la a descrie piesa drept cel mai ambițios proiect al artistei.

"Rihanna ne dezvăluie prin "What Now" cel mai ambițios și introspectiv proiect de până acum. Piesa este pură purificare, oferind ascultătorului pulsul din spatele armurii" - The New York Times

Până la lansarea videoclipului, Rihanna își ține fanii în suspans prin secvențe de la filmări. Cele două imagini din articol au fost dezvăluite de artistă pe Instagram.

Rihanna - "What Now" - secvență videoclip

Rihanna - "What Now" - secvență videoclip

"What Now" este extras de pe albumul "Unapologetic", cel de-al șaptelea material discografic al artistei. Discul a fost lansat în septembrie 2012, debutând pe prima poziție în topul US Billboard Hot 100 și în clasamentele din alte 18 țări.

Recent, Rihanna a stabilit recent un nou record în materie de hituri, surclasându-i pe The Beatles și Elvis Presley. Artista din Barbados a acumulat în palmares 8 single-uri în fruntea topurilor din UK în 8 ani consecutivi, piesa care a condus la depășirea vechiului record fiind "Monster", duetul cu Eminem lansat recent. Pentru mai multe detalii despre acest subiect puteți citi un articol anterior.

Rihanna - "What Now" (TEASER 1)

Rihanna - "What Now" (TEASER 2)

Rihanna - "What Now" (TEASER 3)

Lifestyle

Rihanna și A$AP Rocky apar într-o reclamă la Fenty - VIDEO

Rihanna și A$AP Rocky formează unul dintre cele mai apreciate cupluri ale momentului. Însă, au reușit să demonstreze că dragostea lor este atemporală cu o reclamă pentru Fenty Skin, a cărei acțiune este plasată în anii 1940. Mai multe detalii și video în articol.

Publicat

pe

Rihanna și A$AP Rocky în reclama Fenty
Rihanna și A$AP Rocky în reclama Fenty │ FOTO: captură YouTube / Fenty Beauty by Rihanna

Rihanna și partenerul său, A$AP Rocky, sunt protagoniștii unei reclame la balsamul de buze hidratant Lux Ultra. În materialul video, cântăreața arată uimitor, cu bucle perfecte și un machiaj impecabil. Ambele vedete sunt îmbrăcate în ținute vintage și arată de parcă ar fi ieșit direct dintr-un film noir hollywoodian.

Cu atenție și viclenie, Rihanna încearcă să-i fure lui A$AP Rocky un sacou. Reușește în cele din urmă, fiind chiar fotografiată de paparazzi purtându-l. La sfârșitul reclamei, Rihanna și Rocky servesc micul dejun și, citind ziarul, rapperul își dă seama că femeia din fața lui este cea care îi fură lucrurile. Dar dacă există un lucru de care nu se va despărți, acela este balsamul lui de buze Fenty Lux Ultra. Din fericire, atât el, cât și Rihanna au propriile tuburi, pentru că "Ține-ți iubitul aproape, dar Lux Balm și mai aproape".

Nu este prima dată când A$AP Rocky i s-a alăturat Rihannei pentru a promova compania Fenty. Artistul de 35 de ani a plasat câteva produse de îngrijire a pielii în videoclipul piesei "Riot".

Recent, ​cuplul a sărbătorit Ziua Îndrăgostiților într-un restaurant din Paris. Povestea lor de dragoste a fost încununată și de nașterea a doi băieți: RZA și Riot Rose.

Citește în continuare

Trending